Τα 5 καλύτερα PlayStation VR παιχνίδια που παίξαμε το 2018

Το PlayStation VR είχε μία πάρα πολύ καλή δεύτερη χρονιά με τα παιχνίδια του να εξελλίσονται, να μεγαλώνουν σε φιλοδοξία και έτσι και να γίνεται δελεαστικό για αγορά αφού απέκτησε μία καλή βιβλιοθήκη. Πλέον προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει να αγοράσει κάποιος PlayStation VR αφού ήδη έχει μία πληθώρα καλών παιχνιδιών να αγοράσει ενώ συνεχίζονται και έρχονται και άλλα. Λόγω του ότι κυκλοφόρησαν αρκετά παιχνίδια (ειδικά το δεύτερο εξάμηνο) και δε μπορέσαμε να τα παίξουμε όλα, σας φτιάξαμε μία λίστα με τα 5 καλύτερα παιχνίδια του 2018 που παίξαμε και θεωρούμε ότι πρέπει να έχει στη συλλογή του ο κάθε κάτοχος του PlayStation VR. Παιχνίδια που ήταν πολύ κοντά στο να μπουν στη λίστα αλλά δε μπήκαν λόγω του δυνατού ανταγωνισμού είναι τα εξής: Deracine, Tetris Effect, Wipe out VR.  Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


  • Νούμερο 5: Moss, που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους (27 Φεβρουαρίου). Το συμπαθέστατο ποντικάκι με το όνομα Quill ήταν μία ανάσα φρέσκου αέρα στο πόσο διαφορετικό αλλά και μαγευτικό μπορεί να είναι ένα παιχνίδι VR. Διαβάστε το Review μας εδώ.

  • Νούμερο 4: The Persistence, που κυκλοφόρησε τέλη Ιουλίου. Ένα Survival Horror σε διαστημόπλοιο με μεταλλαγμένα τέρατα και τυχαία εναλλαγή σκηνικού κάθε φορά που πεθαίνουμε. Όλα αυτά με πολύ καλή παραγωγή! Τι άλλο να θέλει κανείς; Διαβάστε το Review μας εδώ.

  • Νούμερο 3Firewall: Zero Hour. To καθαρά Online PvP  τελικά άντεξε το χρόνο και μήνες μετά έχει ακόμα ζωντανή κοινότητα και άδεια από μπαταρία Aim Controllers! Με το περιεχόμενο να αυξάνεται και να έρχεται σύντομα και άλλο νέο περιεχόμενο, όπως ανακοίνωσε ο Developer πρόσφατα, αξίζει να επενδύσουμε στο Aim Controller για αυτόν το τίτλο και μόνο. Διαβάστε το Review μας εδώ.

  • Νούμερο 2: Astro Bot. Ένα από τα καλύτερα Platform της χρονιάς και βρίσκοταν στην κορυφή του PlayStation VR όταν κυκλοφόρησε τον οκτώβριο. Παρουσίαση, Gameplay, αίσθηση, μοναδικότητα, όλα είναι λόγοι για να το αγοράσουμε οπωσδήποτε! Διαβάστε το Review μας εδώ.

  • Νούμερο 1: Βorderlands 2 VR: Ένα VR port του Borderlands 2 με πολύ καλά αποτελέσματα και κάποιες ελλείψεις αλλά δε παύει να είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι σε διάρκεια, ποικιλία (μέχρι και οχήματα οδηγάμε και κάνουμε μάχημε αυτά), με τη φρενήρη δράση του να έχει μεταφερθεί αυτούσια και την Pandora να ζωντανεύει μπροστά μας. Το PlayStation VR χρειάζοταν έναν τέτοιο ΑΑΑ τίτλο με υψηλή διασκέδαση, υψηλό replay value και πολλές ώρες μέσα στο Headset. Μας έχει κερδίσει το Borderlands 2 VR πριν ολοκληρωθεί το Playthrough και το Review μας. Σε όσους είναι ανεκτικοί ή άνοσοι σε Motion Sickness και θελουν ένα VR FPS να χαθούν με τις ώρες συστείνεται ασυζητητί.

Και αυτά ήταν τα  παιχνίδια που καταφέραμε και παίξαμε μέσα στο 2018 και δε πιστέψαμε ούτε λεπτό ότι δεν άξιζε η επενδυσή μας στο PlayStation VR. Εσείς ποια παιχνίδια παίξατε; Θα συστείνατε άλλα; Ποια δεν παίξαμε και αξίζει να είναι στη λίστα;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Dead or Alive Xtreme 3: Νέο Trailer με την Sexy Kasumi