Το στούντιο των Crash Bandicoot και Tony Hawk Remakes Vicarious Visions συγχωνεύτηκε με τη Blizzard

Δεν του άξιζε αυτή η τροπή

Το Vicarious Visions, το στούντιο πίσω από το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και το Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (και τα δύο εξαιρετικά remakes) συγχωνεύτηκε με τη Blizzard του οργανισμού Activision Blizzard. Από εδώ και πέρα, το ταλαντούχο στούντιο θα είναι “πλήρως αφιερωμένο σε υπάρχοντα παιχνίδια και πρωτοβουλίες της Blizzard”. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί πλέον ως ένα αυτόνομο και κορυφαίο κορυφαίο κατά τα άλλα στούντιο στον οργανισμό.

Ένας εκπρόσωπος είπε στο GamesIndustry: «Αφού συνεργάστηκε με το Vicarious Visions για κάποιο χρονικό διάστημα και ανέπτυξε μια εξαιρετική σχέση, η Blizzard συνειδητοποίησε ότι υπήρχε μια ευκαιρία για το Vicarious Visions προκειμένου να του προσφέρει μακροπρόθεσμη υποστήριξη».

Η αλήθεια είναι πως λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των προαναφερθέντων remakes που προήλθαν από το στούντιο, δεν του άξιζε τέτοια τροπή αλλά τουλάχιστον ελπίζουμε ότι η ομάδα θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην ενίσχυση της παραγωγής της Blizzard σε παιχνίδια όπως το Overwatch 2 και το Diablo 4 που βρίσκεται σε ανάπτυξη και στο μέλλον να του δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσει ξανά λίγο πιο… αυτόνομα.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Η Nintendo έχει σχέδια για Mini Switch μέχρι το 2019;