Το Nintendo Switch Pro θα υποστηρίζει DLSS και πότε θα κυκλοφορήσει (φήμη)

Πληθαίνουν οι καπνοί

Οι φήμες για το Nintendo Switch Pro άρχισαν να εμφανίζονται ξανά και νέες πληροφορίες σχετικά κοινοποιούνται στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας DLSS. Η Nintendo φαίνεται λοιπόν να σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο του Switch.

Όπως είχαμε αναφέρει, βάση του Bloomberg προγραμματιζόταν να βγει revesion του Switch με τη Samsung να είναι επιφορτισμένη με την ανάπτυξη OLED πάνελ 720p για οθόνες μεγέθους περίπου 7 ιντσών. Μια νέα φήμη προέκυψε τώρα από τον Nate Drake, ο οποίος έχει αποδειχθεί αξιόπιστος insider για τις ειδήσεις της Nintendo, μίλησε για τη δυνατότητα DLSS, που εφαρμόζεται από τη Nvidia και διευκρίνισε ότι δεν θα είναι μέρος του Dock αλλά μάλλον θα είναι ενσωματωμένο στην κύρια κονσόλα. Ανέφερε επίσης ότι το DLSS ως λειτουργία θα είναι μέρος του SoC.

Το νέο SoC, σύμφωνα με τις φήμες αναπτύσσεται από τη Nvidia, η οποία εργάστηκε επίσης στο αρχικό Nintendo Switch. Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, αναφέρει ότι ενώ η Nintendo στοχεύει στο 2021, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν καθυστέρηση λόγω προβλημάτων παραγωγής και να έχουμε κυκλοφορία μέσα στο 2022.

«Πιστεύω ότι θα ανακοινωθεί το επόμενο οικονομικό έτος. Το σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει φέτος, αλλά υποψιάζομαι ότι θα καθυστερήσει έως το 2022. Οι καθυστερήσεις μπορούν και θα συνεχίσουν να είναι μεταβαλλόμενη μεταβλητή για να καταλάβουμε πότε θα το ακούσουμε και θα το δούμε», δήλωσε ο Nate Drake.

Σε μια προηγούμενη φήμη, μάθαμε πώς αυτό το νέο μοντέλο μπορεί να περιλαμβάνει και αποκλειστικά παιχνίδια συμβατά με αυτό. Κάτι που συνέβη και με τα προηγούμενα handheld της Nintendo, όπως το New 3DS όπου το revision είχε μερικά αποκλειστικά παιχνίδια που δεν ήταν δυνατό να εκτελεστούν στα παλαιότερα μοντέλα.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Νέο trailer για το Project Cars 3