Το Switch Pro θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 με 4K και DLSS (φήμη)

Οι φήμες φουντώνουν

Παρά το γεγονός ότι η Nintendo επέμεινε ότι δεν θα ανακοινώσει ένα νέο μοντέλο Switch σύντομα, οι φήμες συνεχίζουν να υποδηλώνουν ότι ένα αναβαθμισμένο ”Switch Pro” υπάρχει.

Όπως επισημάνθηκε από το Wccftech, ο NateDrake γνωστός insider που θεωρείται ότι είναι μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, ισχυρίζεται ότι έχει μια ενημέρωση σχετικά με τα σχέδια της Nintendo για την κυκλοφορία ενός νέου, αναβαθμισμένου μοντέλου Switch. Μιλώντας σε ένα φόρουμ του Resetera, αναφέρεται ότι η κονσόλα θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία DLSS της Nvidia και θα έχει λειτουργία 4K, όπως έχει ήδη αναφερθεί:

“Δεν θα μιλήσω περισσότερο για τις τεχνικές προδιαγραφές. Έχει DLSS και έχει λειτουργικότητα 4k. Δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε βαθύτερα από αυτό τώρα. Αυτό αρκεί για να δείξει ότι η συσκευή είναι μια ουσιαστική αναβάθμιση. Και θα υπάρχει υποστήριξη των first party για την τρέχον κονσόλα για τουλάχιστον δύο χρόνια. “

Όταν ρωτήθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες, ο NateDrake συνεχίζει να λέει ότι είναι σίγουρος το νέο σύστημα θα ανακοινωθεί φέτος.

Ας πούμε ότι είμαι βέβαιος ότι θα ανακοινωθεί φέτος.

“Μια καθυστέρηση έως το 2022 θα πρέπει να κοινοποιηθεί τους επόμενους μήνες, καθώς οι προγραμματιστές και οι συνεργάτες τρίτων αρχίζουν να σχεδιάζουν λογισμικό για τη συσκευή. Από αυτήν την στιγμή (18 Φεβρουαρίου 2021), πιστεύω ότι η ελπίδα παραμένει για ένα λανσάρισμα του 2021” ανέφερε.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Borderlands 2 δωρεάν στο Steam αυτήν την εβδομάδα