Το Crash Team Racing Nitro-Fuelled βρέθηκε στην κορυφή των UK Charts

Δυνατό Launch για τον φίλο μας από τα παλιά

Το remake του Crash Team Racing Nitro-Fueled, είχε το μεγαλύτερο λανσάρισμα αυτήν την εβδομάδα και αναμφισβήτητα έχει προκαλέσει αίσθηση και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχονται από το UKIE / GfK Chart- Track για την εβδομάδα που τελειώνει στις 22 Ιουνίου . Είναι στην πραγματικότητα η τρίτη μεγαλύτερη κυκλοφορία φέτος στο Ηνωμένο Βασίλειο  και ο τίτλος έρχεται, πίσω από το Days Gone της Sony και το Resident Evil 2 της Capcom.

To Crash Team Racing Nitro-Fueled απολαμβάνει επίσης το δεύτερο καλύτερο ντεμπούτο του franchise  που έχει υπάρξει στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεύτερο μετά το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy το 2017, το οποίο είχε κάνει εξαιρετικες πωλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εν τω μεταξύ, το FIFA 19 βρίσκεται στη δεύτερη θέση, αν και έπεσε πάνω στο Crash Team Racing με σημαντικό χάσμα, έχοντας πουλήσει όμως οκτώ φορές λιγότερα αντίτυπα.

Το Bloodstained: Ritual of the Night ήταν ένα άλλο σημαντικό release αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν κατόρθωσε να το φτάσει στην κορυφή των 10, ξεκινώντας από την 17η θέση. Μπορείτε να δείτε το πλήρες top 10 παρακάτω.

  1. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  2. FIFA 19
  3. Forza Horizon 4
  4. Days Gone
  5. Red Dead Redemption 2
  6. Battlefield 5
  7. Grand Theft Auto 5
  8. Mario Kart 8 Deluxe
  9. The Division 2
  10. Anthem

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
The Cycle: H YAGER Development παρουσιάζει το νέο της FPS ”όπλο”