Η THQ Nordic εξαγόρασε τις Bugbear Entertainment και Coffee Stain

Νέα ψώνια φαίνεται να έκανε η THQ Nordic, καθώς μετά την αγορά της Kingdoms of Amalur IP, Alone in the Dark και Act of War από την Atari και των Timesplitters & Split Second, προχώρησε σε αγορά 90% των μετοχών της Bugbear Entertainment και το 100% της Coffee Stain.

Όσοι τυχόν δεν γνωρίζουν, η Bugbear Entertainment είναι δημιουργός των παλιών καλών Flatout αλλά και του νεώτερου Wreckfest, το οποίο δημοσίευσε η THQ Nordic και τυχαίνει να είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στο Steam. Η εξαγορά περιλαμβάνει και όλα τα δικαιώματα για τις IP του στούντιο, καθώς και επιλογή εξαγοράς του υπόλοιπου 10% των μετοχών.

Η Coffee Stain από την άλλη είναι γνωστή για το Goat Simulator, αλλά και άλλα παιχνίδια όπως Satisfactory και Sanctum. Μαζί με τις μετοχές, η THQ Nordic απέκτησε όλα τα δικαιώματα των προαναφερθέντων IP, καθώς και δικαιώματα δημοσίευσης του νεώτερου Deep Rock Galactic.

Σημαντικές προσθήκες για έναν όλο και πλούσιο κατάλογο στούντιο και τίτλων, ενώ περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αξιοποίηση τόσο μεγάλων ονομάτων.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Στο στόχαστρο της Microsoft η Cyanogen