Εξαγορά της Kingdoms of Amalur IP από την THQ Nordic

Να και κάποια πολύ ξεχωριστά και ενδιαφέρον νέα! Η THQ Nordic συνεχίζει να εμπλουτίζει τον κατάλογό της με IPs, εξαγοράζοντας ένα πολύ αδικημένο IP, το Kingdoms of Amalur!

Τα δικαιώματα αγοράστηκαν από την 38 Studios, η οποία είχε πολλά νομικά ζητήματα με την πολιτεία της Rhode island, από την οποία ο ιδιοκτήτης του στούντιο, Curt Schilling, πήρε δάνειο αλλά ποτέ δεν επέστρεψε τα χρήματα. Η υπόθεση έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από αγώνα 4 ετών. Άγνωστο παραμένει το ποσό το οποίο διέθεσε η THQ Nordic για την αγορά.

Μεγάλο και σημαντικό βήμα, καθώς μετά την αγορά και συγχώνευση της THQ από την Nordic, πλέον έχει υπό την κατοχή της μεγάλα ονόματα όπως Dead Island, Saints Row, TimeSplitters, Homefront, Metro. Όσο για το Kingdoms of Amalur: Reckoning, είναι ένα Action RPG από τις Big Huge Games και 38 Studios, με την έκδοση να είχε αναλάβει η EA Games.

Τέλος, μαζί με την IP, άλλαξε χέρια και το Project Copernicus στο οποίο δούλευε η 38 Studios πριν κλείσει. Υπενθυμίζουμε πως ήταν ένα MMO στα πρότυπα του Warcraft. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι νέο θα μας παρουσιάσουν μετά από μια τέτοια κίνηση!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
X-men: Days of the Future Past Review