Θα δούμε προσφορές για κονσόλες PS4 αυτή την Black Friday;

Η εβδομάδα της Black Friday βρίσκεται στο μέσο της και ήδη έχουμε ανακαλύψει αρκετές προσφορές όπως αυτές που σας προτείνω στον παρακάτω “απόλυτο οδηγό“. Από θέμα προσφορών στο Gaming φέτος είμαστε σχετικά καλά γιατί όπως βλέπετε και στο βίντεο έχουμε τίτλους καινούριους σε έκπτωση αλλά και όλες τις κονσόλες Xbox One με €100 έκπτωση.

Τι γίνεται όμως με κονσόλες PS4 που αρκετοί ρωτάτε και όχι άδικα. Λοιπόν αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο όμως έχουμε πληροφορίες ότι κοντά η ακόμα καλύτερα την ίδια την Παρασκευή θα παίξουν προσφορές σε κονσόλες PS4 Slim του 1TB. Για το ποσό της έκπτωσης δεν έχουμε ακόμα συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά λογικά θα είναι αρκετά δελεαστικό. Αυτές τις πληροφορίες βέβαια τις οφείλουμε και στην Busted κοινότητα και σε μερικά τζιμάνια που ανακαλύπτουν πράγματα “εκ των έσω”. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάτι για PS4 Pro προς το παρόν και πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα δούμε προσφορές για το Pro μοντέλο του PS4 μέχρι και την Παρασκευή. Ό,τι νεότερο μάθουμε ξέρετε ότι θα το μάθετε κι εσείς πρώτοι.

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν για πακέτο PS4 Slim 500GB μαζί με το Marvel’s Spider-Man περίπου στα €259. Ακόμη θα διατεθούν χειριστήρια DualShock 4 σε διάφορους χρωματισμούς στα €40 περίπου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με πάρα πολλές προσφορές από το διάστημα του Black Friday.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Πρώτο gameplay για το Scalebound