Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Sneak Peek του νεου Champion: Ao Shin

Πριν λίγο καιρό, σε ένα από τα αμέτρητα updates που έγιναν στο PBE, η Riot πέρασε  κάποια αρχεία τα οποία τραβήξανε την προσοχή κάποιον, οι οποίοι άρχισαν να νομίζουν ότι είναι τα αρχεία του καινούργιου champion  του league of legends, φυσικά αυτά τα αρχεία μπορεί να μην ήταν και τίποτα, αλλά η Riot έβγαλε στη δημοσιότητα μετά από κάποιες μέρες  ότι τελικά πρόκειται για έναν νέο champion του League of Legends.

Όπως είπε αυτός που το ανακοίνωσε, ο Ao Shin δεν είναι ο επόμενος champion που είναι προγραμματισμένος να βγει, άρα μην ελπίζετε να τον δείτε πολύ σύντομα.

τα αρχεία που εμφανίστηκαν ήταν αυτά:

Capture

Ο sixtwo της Riot είπε:

ASWC_EN

Δεδομένου ότι η κοινότητα του League of Legends  επεκτείνεται και αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο, κάνουν πάρα πολύ, ώστε επιρροές και εμπνεύσεις μας για το παιχνίδι. το ίδιο κάνει η έμπνευσή μας και οι επιρροές μας πάνω στο παιχνίδι. Σκεφτήκαμε ότι θα σας ενδιέφερε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στους νέους champions, ενώ ακόμη εργαζόμαστε πάνω  στα πρώτα στάδια τους. Γνωρίστε τον Ao Shin, έναν ισχυρό storm dragon  και προστάτη του φυσικού κόσμου. Ο θρύλος λέει ότι όταν η Ionia αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κρίση της, ο Ao Shin θα κατέβει από τον ουρανό.

Ας ξεκινήσουμε με την έμπνευση για το όνομά του: Αο είναι το οικογενειακό όνομα των μυθολογικών dragon kings, ο οποίοι εξουσιάζουν το νερό και τον καιρό. Αυτό αμέσως μας λέει ότι είναι ένα παντοδύναμο, κομψό ον, πάνω από τις ανησυχίες και νόμους των ανθρώπων. Το Shin μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι την ευημερία. Επίσης σημαίνει καταιγίδα που δυναμώνει. Ο Ao Shin ενσωματώνει αυτα τα δυο στοιχεια,κανοντας τον ικανό να βρέχει καλή τύχη στους συμμάχους του, και σε επόμενη αναπνοή, να  φέρνει θυελλώδεις, βροντερή καταστροφή στους εχθρούς του.

ASAS_EN

Η κοινότητα ζητούσε εδώ και πολύ καιρό έναν dragon champion, αλλά ξέραμε ότι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν οποιαδήποτε δράκο. Με κάθε νέο champion, προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα άκρα απ’ ότι είναι τεχνικά και δημιουργικά δυνατόν. Ο Ao Shin δε διαφέρει. Μια από τις προκλήσεις που ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε είναι το πως να συλλάβουμε τη μοναδική του ανατομία και την κίνησή του με έναν τέτοιο τρόπο, που θα φέρει μια άλλη διάσταση στο champion pool. Είναι πολύ νωρίς για να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, άλλα είμαστε ενθουσιασμένοι για το πως αυτός ο champion θα κινείται στο πεδίο της μάχης.

Ο Ao Shin δεν είναι ο επόμενος champion που είναι προγραμματισμένος να βγει, άρα είναι ακόμη πολύ μακρυά και πολλά πράγματα  πρόκειται να αλλάξουν σ’ αυτόν. Αλλά θέλαμε να μοιραστούμε την έμπνευση μας μαζί σας και να σας δείξουμε στις διαδικασίες σκέψης πανω στο σχεδιασμό του champion. Ας ελπίσουμε ότι είστε τόσο ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητές του, όπως είμαστε και εμείς για να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σε αυτόν!

Πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!