Δύο νέα Horde trailers για το Gears 5

Μπόλικες πληροφορίες για το αγαπημένο mode

Με το Gears 5 να κυκλοφορεί σε λιγότερο από 3 εβδομάδες (για τους συνδρομητές Game Pass Ultimate ή αγοραστές της Ultimate Edition), μια ευχή πολλών πραγματοποιήθηκε: ρίξαμε την πρώτη μας ματιά στο εξελιγμένο Horde mode, ενώ αργότερα σήμερα, θα δούμε πιο αναλυτικά το Campaign.

Στο αγαπημένο πολλών Horde Mode, έρχονται κάποιες αλλαγές για να το κρατήσουν φρέσκο. Η κυριότερη, είναι πως κάθε χαρακτήρας έχει μια Ultimate ability όπως Airstrike ή X-Ray Vision, κάνοντάς τους περισσότερο από απλά skins — και η συνεργία μεταξύ τους είναι κρίσιμη για τις μεγάλες δυσκολίες. Τα Energy Taps είναι μια άλλη προσθήκη, που παρακινούν τους παίκτες να κινούνται στον χάρτη για να παίρνουν περισσότερη ενέργεια και να σπάνε την μονοτονία της άμυνας στο ίδιο ακριβώς σημείο για όλο το παιχνίδι. Οι κάρτες ικανοτήτων, πλέον μπορούν να ενδυναμωθούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντάς τις πιο αποδοτικές.

Έπειτα, είδαμε πως το ρομπότ που βοηθά τους χαρακτήρες και στο campaign, ο Jack, θα είναι χαρακτήρας που χειρίζεστε στο Horde και θα μαζεύει ενέργεια, θα επιτίθεται, θα επιδιορθώνει οχυρώσεις και άλλα — θα λειτουργεί σαν κανονικός χαρακτήρας, αυτόνομα. Επιπλέον, σε διάφορα πλάνα είδαμε Berserkers ή κάποιο παρακλάδι τους, που ίσως σηματοδοτούν την επιστροφή των Locust. Βεβαίως, στον κορμό του, η βασική ιδέα παραμένει ίδια: οχυρωθείτε και αμυνθείτε ενάντια σε κύματα εχθρών, ολοένα πιο επικίνδυνα. Τέλος, είδαμε πως δύο χαρακτήρες από το Halo: Reach έρχονται στο Horde: οι SPARTANs Kat και Emile, με δικές τους ικανότητες, έτοιμοι να σπείρουν τον θάνατο. Οι χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι στους κατόχους Ultimate Edition ή συνδρομητές Game Pass Ultimate.

Μεταξύ πολλών άλλων γύρω από το παιχνίδι, είδαμε μια όμορφη κονσόλα Xbox One X αφιερωμένη στο Gears 5 προ λίγων ημερών, ενώ νωρίτερα, μάθαμε για αλλαγές στο gameplay, τα πλάνα της εταιρείας αναφορικά με τα loot boxes και microtransactions, είδαμε το νέο Escape mode. Το Gears 5 κυκλοφορεί στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγοραστές έκδοσης Ultimate ή συνδρομητές Game Pass Ultimate, θα μπορούν να παίξουν από τις 6 Σεπτεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Δικαίωση για το Busted: Το Crossover Flash και Supergirl είναι γεγονός