Κάτοχοι του PS5 δεν μπορούν να αναβαθμίσουν τις retail εκδόσεις του Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion του PS4

Ένα θέμα που η Ubisoft προσπαθεί να λύσει

Εάν έχετε στην κατοχή σας μια έκδοση retail του PS4 Assassin’s Creed Valhalla ή του Watch Dogs Legion και ελπίζετε να το αναβαθμίσετε στο PS5, μπορεί να μην είστε τυχεροί. Αυτό το ζήτημα φαίνεται να ισχύει μόνο για κατόχους Blu-ray σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Έτσι, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, και οι δύο τίτλοι προσφέρουν δωρεάν αναβαθμίσεις PS4 σε PS5. Παρόλο που μπορούμε να δούμε ότι οι αγορές του PS Store λειτουργούν κανονικά, οι κάτοχοι των Blu-ray αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να εισαγάγετε το δίσκο PS4 και, στη συνέχεια, να κατεβάσετε την έκδοση επόμενης γενιάς. Αντ’ αυτού, οι χρήστες αναφέρουν μια χρέωση 69,99 ευρώ.

Προφανώς, πρόκειται για σφάλμα και η Ubisoft είπε ότι το ερευνά. Υπάρχει μια λύση που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Τουρκικό PlayStation Network, αλλά δεν θα συνιστούσαμε να ασχοληθείτε με αυτό  γιατί είναι ένα ζήτημα που πιθανότατα θα επιλυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Λογισμικό Android στο Nintendo Switch;