Η συνεργασία Sony και Microsoft δεν αφορά μόνο το Game Streaming

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «αλλά»

Ο Chief Executive της Sony, Jim Ryan, παρουσίασε το μέλλον του PlayStation στα πλαίσια του Investor Relations Day 2019 και οι απαντήσεις του στα ερωτήματα που ακολούθησαν είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Επίσης, οι αντιπρόεδροι της εταιρείας, John Kodera και Kazuhiko Takeda τον βοήθησαν στις απαντήσεις.

Φυσικά δεν γινόταν να λείπει η ερώτηση που αφορά την πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας μεταξύ των Sony και Microsoft, όπου μάλιστα η ομάδα του PlayStation δεν γνώριζε, και σε πρώτη ανάγνωση έδινε την εντύπωση ότι η κοινή πορεία θα αφορά υπηρεσίες Game Streaming στηριζόμενες στους ισχυρούς Azure Servers της Microsoft.

Σύμφωνα όμως με τις δηλώσεις του Ryan, το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράφτηκε μεταξύ Sony και Microsoft αγγίζει μια σειρά περιοχών, όπου το Game Streaming είναι μόνο μία από αυτές. Θεωρεί ότι θα έχουν σπουδαίο όφελος και οι δύο εταιρείες μέσα από αυτή τη συνεργασία η οποία όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει υλοποιηθεί και απλά προς το παρόν έχουν υπογράψει το μεταξύ τους μνημόνιο. Όταν η συμφωνία φτάσει στα υψηλότερα κλιμάκια, μόνο τότε θα μπορέσουν να αναζητήσουν κοινά επιχειρηματικά μοντέλα. Τέλος, επισημαίνει πως μία πιθανή συνεργασία με τη Microsoft θα εξελίξει σημαντικά το PlayStation Now.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τι καρπούς θα φέρει η συνεργασία Sony και Microsoft και κυρίως τι όφελος θα αποκομίσουμε όλοι εμείς σαν Gamers.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ανακοινώθηκε επίσημα το Serious Sam 4: Planet Badass (Video)