Η Nintendo αντιμέτωπη με το δικαστήριο για τα προβληματικά Joy-Con στο Switch

Αδικίες, παραπλανητικές και δόλιες επιχειρηματικές πρακτικές χμμμ..

Η Nintendo μπορεί να πάει πολύ καλά με τις πωλήσεις στο Switch αυτή τη στιγμή, αλλά έχουν υπάρξει θέματα με τα Joy-Cons και έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Πολλοί από εσάς ίσως το έχετε βιώσει, είτε από πρώτο χέρι, είτε ακούγοντας το από κάποιον άλλο. Αλλά για όσους δεν γνωρίζουν αναφερόμαστε στο φαινόμενο drifting στα Joy Con,  όπου το Τhumbstick κινείται αργά προς μια κατεύθυνση ενώ ο χρήστης στην ουσία δεν το ελέγχει. Πρόκειται για ένα ζήτημα που η Nintendo δεν το έχει διορθώσει ενώ αν στείλετε το Switch σας, για αντικατάσταση του Joy-Con με νέο δεν είναι ούτε καλή εναλλακτική και φθηνή λύση.

Από ότι φαίνεται η δικηγορική εταιρεία Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith εξετάζει το πρόβλημα με πιο επίσημο τρόπο και έχει καταθέσει αγωγή κατηγορίας κατά της Nintendo. Ισχυρίζονται ότι “τα Joy-Con είναι ελαττωματικά, οδηγώντας τους χρήστες να βιώσουν τα λεγόμενα ζητήματα drift”, και λέει ότι η Nintendo “συνήθως αρνείται να επισκευάσει τα joystick χωρίς χρέωση όταν εμφανιστεί το ελάττωμα” και ότι “ποτέ δεν αποκάλυψε αυτό το ελάτωμμα στους καταναλωτές “Η καταγγελία κατηγορεί επίσης τη Nintendo για άδικες, παραπλανητικές και δόλιες επιχειρηματικές πρακτικές”.

Φυσικά έχουμε και την απάντηση της Nintendo η οποία εξετάζει αυτό το φαινόμενο χωρίς να δίνει αρνητική απάντηση και παραπέμπει σε όσους έχουν κάποιο αντίστοιχο θέμα να μπούνε στο Site http://support.nintendo.com

Έχετε τύχει το συγκεκριμένο πρόβλημα εσείς? Πιστεύεται ότι είναι σωστή η κίνηση της δικηγορικής εταιρείας η μήπως υπερβάλει; περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Νέο gameplay trailer για το Destiny της Bungie