Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Giveaway με Gaming Περιφερειακά για PS4 και Xbox One

Συνεχίζουμε να χαρίζουμε μεγάλα δώρα σε όλη τη Busted Κοινότητα. Αυτή τη φορά χαρίζουμε τρία εξαιρετικά Gaming Περιφερειακά για PS4 και Xbox One. Ένα χειριστήριο Horipad για το Xbox One και τα Speedlink Tork PS Camera Stand και Speedlink Jazz USB Charger για το PS4.

Δηλώστε συμμετοχή:

1) Κάντε ένα Like στη σελίδα του Busted στο Facebook και κοινοποίηση(δημόσια) τη καρφιτσωμένη φωτογραφία και tag έναν φίλο σας στα σχόλια αυτής.

2) Προαιρετικά για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας και τις πιθανότητες να κερδίσετε μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα. Θα σας ζητηθεί να κάνετε login είτε μέσω e-mail είτε μέσω Facebook ή Twitter για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Giveaway με Gaming Περιφερειακά για PS4 και Xbox One

Νικητές:


Περιφερειακά PS4: chris sxo

Περιφερειακό Xbox One: nikos dim.


Έχουν σταλεί e-mails στους νικητές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός μίας εβδομάδας. Επίσης, σημαντικό να υπενθυμίσω ότι τα μεταφορικά επιβαρύνουν τους νικητές και τα πακέτα στέλνονται με εταιρεία κούριερ της επιλογής των νικητών προκειμένου να τους βολεύει στην παραλαβή.


Όροι διαγωνισμού

Καλή επιτυχία!

Ευχαριστούμε τις σελίδες e-contest.gr, nethall.gr, saveandwin.gr, ediagonismoi.gr, diagonismos.gr, kerdiseto.gr για την φιλοξενεία του διαγωνισμού μας.