Busted.gr

Speedlink Tork PS Camera Stand

Speedlink Tork PS Camera Stand

Ένα από τα πιο παραμελημένα έως τώρα περιεφερειακά του PS4 αποτελεί η Camera που κυκλοφόρησε λίγο μετά το λανσάρισμα της κονσόλας και δυστυχώς δεν υποστηρίχθηκε με το ανάλογο software. Βέβαια υπάρχουν μερικοί τολμηροί αγοραστές, όπως εγώ, που την έχουν προμηθευτεί ήδη και απλά σκονίζεται. Όλα αυτά όμως αναμένεται να ανατραπούν με τον ερχομό του PlayStation VR, με την PS Camera να αποτελεί αναπόσπαστο περιεφερειακό της εικονικής πραγματικότητας που προωθεί στο άμμεσο μέλλον η Sony και το PlayStation.

Πάμε λοιπόν να αναφερθούμε στους χρήστες που ήδη διαθέτουν την PS Camera και σε αυούς που πρόκειται να την αποκτήσουν. Πρώτο και κύριο μέλημα αποτελεί το που στο καλό θα σταθεί αυτή η κάμερα ώστε να βρίσκεται και σε καλό μέρος  με αρκετό φωτισμό αλλά και στο κατάλληλο ύψος ώστε η εικόνα που λαμβάνει να περιλαμβάνει όλο το κάδρο του χώρου μας συμπεριλαμβανομένου κι εμάς. Γι’ αυτό και προσπαθούμε συνήθως να την ταιριάξουμε σε κάποιο ράφι, πάνω από την τηλεόραση μας, που αποτελεί και το ιδανικό ύψος, τις περισσότερες φορές, για να μην φαινόμαστε παραμορφωμένοι. Η Speedlink όμως έρχεται για ακόμη μία φορά να δώσει τη λύση κυκλοφορώντας το Speedlink Tork PS Camera Stand.

Τι ακριβώς κάνει το Speedlink Tork PS Camera Stand; Μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε με ασφάλεια την PS Camera μας στο επάνω μέρος της τηλεόρασής μας με τρόπο που δεν δημιουργεί πρόβλημα ούτε στη κάμερα αλλά ούτε και στην τηλεόραση. Για να εξηγήσω λίγο παραπάνω. Πάντα ήμουν λίγο προσεκτικός όσον αφορά την αντίστοιχη τοποθέτηση προϊόντων επάνω σε οθόνες και ό λόγος δεν ήταν άλλος από το φόβο μου ότι με τη πάροδο του χρόνου θα “τρυματιστεί” η εκάστοτε οθόνη. Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε όμως πως το Speedlink Tork PS Camera Stand διαθέτει σε όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με τη τηλεόραση και τη κάμερα, σε όλα ομως, προστατευτικά υλικά. Πραγματικά δεν το περίμενα να έχει γίνει τόσο λεπτομερή δουλειά από τη Speedlink σε αυτό το κομμάτι και μπράβο της. Από εκεί και πέρα μπορώ να σας βεβαιώσω ακόμη πως άπαξ και η βάση “κουμπώσει” επάνω στη τηλεοράση δεν πρόκειται να κουνηθεί εκτός κι αν το αποφασίσετε εσείς. Το Stand διαθέτει αρθρωτό μηχανισμό που προσαρμόζεται σε κάθε “πλάτη” τηλεόρασης και ασφαλίζει με το σφίξιμο των δύο λαβών που βρίσκονται σε κάθε πλευρά του περιφερειακού. Όπως παρατηρείτε και στις παρακάτωω φωτογραφίες, στην τηλεόραση μου που διαθέτει ελάχιστα bezels, το Speedlink Tork PS Camera Stand κούμπωσε σταθερά κι εκεί χωρίς πρόβλημα.

Απουσία λοιπόν επίσημου περιφερειακού από τη Sony που να κάνει την αντίστοιχη δουλειά, το Speedlink Tork PS Camera Stand αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Όσους στο παρελθόν τους έχει απασχολήσει το ζήτημα του πως θα μπορέσουν να τοποθετήσουν την PlayStation Camera σε ιδανικό σημείο νομίζω πως με το συγκεκριμένο περιφερειακό θα έχουν βρει τη λύση. Μπορεί τα σχεδόν €20 που μας ζητάει να κρίνονται ελαφρώς τσιμπημέα αλλά η γενικότερη ποιότητα κατασκευής του η οποία ξεφεύγει από την φθηνή πλαστικούρα χρησιμοποιώντας ματ και glossy πλαστικά, στιβαρά δεμένα μεταξύ τους, κάνει το Speedlink Tork PS Camera Stand να αποτελεί μία αξιόλογη επώνυμη πρόταση.

*Bonus: Το συγκεκριμένο περιφερειακό θα δοθεί προς Giveaway μετά τη λήξη του τρέχοντος Giveaway

7.5 ΑΞΙΟΛΟΓΟ

The Good

  • Ποιοτική κατασκευή
  • Προστατευτικά υλικά στα σημεία επαφής
  • Ταιριάζει σε κάθε τύπο τηλεόρασης/οθόνης

The Bad

  • Μεγάλο σαν μέγεθος το περιφερειακό
  • Θα μπορούσε να ήταν λίγο φθηνότερο
7.5 ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Εμπνευστής, δημιουργός και αρχισυντάκτης του Busted.gr, ανήσυχο πνεύμα και φανατικός gamer για πολλά χρόνια. Υπολογιστές, κονσόλες, gadgets και γρήγορη σύνδεση στο internet θεωρούνται απαραίτητα στοιχεία διαβίωσης! Facebook: @Dimitris Kara Instagram: @dimitriskara

Powered by busted.gr busted.gr busted.gr