Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Έρχεται PlayStation event με μεγάλες αποκαλύψεις για το PS5 σύντομα (Φήμη)

Η Sony θα πραγματοποιήσει μια σημαντική παρουσίαση για το PlayStation αυτό το μήνα, σύμφωνα με τον Jeff Grubb του Giant Bomb. Ο σχετικά αξιόπιστος δημοσιογράφος το αναφέρει συχνά πυκνά εδώ και αρκετό καιρό αλλά ενίσχυσε τη φήμη κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου podcast, τονίζοντας ότι η παρουσίαση εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλό δρόμο για «αυτόν τον μήνα προφανώς».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «είτε είναι την επόμενη εβδομάδα είτε την μεθεπόμενη, ειλικρινά δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι και στο τέλος του μήνα αλλά δεν θα εκπλαγώ αν αυτό συμβεί πραγματικά την επόμενη εβδομάδα. Θα μπορούσε να συμβεί ανά πάσα στιγμή».

Το PlayStation κρατάει επτασφράγιστο κάθετι σχετικό αυτές τις μέρες με τις διαρροές που προέρχονται από την εταιρεία τελευταία να είναι σπάνιες αλλά γνωρίζουμε από την εμπειρία του παρελθόντος ότι η Sony συνήθως διοργανώνει κάποιο σημαντικό livestream κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πέρυσι επέλεξε να μπει μπροστά από το Summer Game Fest μοιράζοντας τα σχέδιά της τον Μάιο, οπότε αν ο Grubb είναι ακριβής τότε φαίνεται ότι θα επανεξετάσει αυτή τη στρατηγική φέτος.

Με τίτλους όπως το Rise of the Ronin και το Stellar Blade να έχουν ήδη κυκλοφορήσει, η επερχόμενη λίστα των αποκλειστικών του PS5 φαίνεται ολίγον ελλειπής. Η Sony θα θελήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία για να παρέχει ενημερώσεις σχετικά με projects που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως το Marvel’s Wolverine ενώ λογικά θα ανακοινώσει και κάποιους νέους τίτλους. Μην ξεχνάμε ότι το PS5 Pro φημολογείται επίσης έντονα ότι θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, οπότε ίσως θελήσει να μοιραστεί και τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της υποθετικής παρουσίασης.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!