Dead Rising 4: Frank’s Big Package

Ένα χρόνο παρά μία ημέρα μετά την περιορισμένη χρονικά αποκλειστική κυκλοφορία του Dead Rising 4 στο Xbox One έφτασε η ώρα για την επιστροφή του Frank West και στο PS4. Για να είμαστε ακριβείς, 6 Δεκεμβρίου του 2016 ήταν η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις κονσόλες του Xbox και 5 Δεκεμβρίου του 2017 στις κονσόλες της Sony. Δεν θα μπορούσε όμως το Dead Rising 4 να φτάσει καθυστερημένα στο “σπίτι” της Sony και του PlayStation χωρίς να φέρει μαζί του το κατιτίς του, επομένως ο μποναμάς του Frank’s Big Package είναι όλα τα DLC που βγήκαν μέσα στο χρόνο καθώς και νέα modes.

Επίσης, πέρυσι τέτοιο καιρό σας είχα εκφράσει αναλυτικά την άποψή μου για το Dead Rising 4 στο Busted Review που θα βρείτε εδώ οπότε μην περιμένετε να τα ξαναγράψω εφόσον στο μεγαλύτερο ποσοστό του παιχνιδιού δεν έχουμε καμία διαφορά και δεν είμαι από αυτούς που θέλουν τα κείμενα τους να “φαίνονται μεγάλα” για να κάνουν εντύπωση. Άλλωστε όλες οι πληροφορίες για το σενάριο, το gameplay, τον τεχνικό τομέα και ακόμα περισσότερες απέχουν ένα κλικ μακρυά. Επίσης, σας είχα εκφράσει και στο παρελθόν πει ότι πεποίθησή μου όλα αυτά τα χρόνια που εκφράζω την άποψή μου γραπτά ή προφορικά είναι να μένουμε στην ουσία χωρίς να φλυαρούμε, ειδικά για λόγους εντυπωσιασμού.

Στα του Frank’s Big Package το νέο mode που είναι πραγματικά άξιο λόγου και διασκεδαστικότατο, είναι αυτό που ακούει στο όνομα Capcom Heroes και που μας επιτρέπει να παίξουμε το main campaign ως ήρωες από τα διασημότερα franchises της Capcom. Στην ουσία φανταστείτε ότι ο Frank μεταμφιέζεται στον αντίστοιχο ήρωα που επιλέγετε. Είτε αυτός είναι ο Ryu από το Street Fighter για σκοτώνετε zombies με hadoukens, είτε η Jil Valentine από το Resident Evil είτε ακόμα και ο Mega Man.

Ακόμη, αξίζει να αναφέρω ότι έπαιξα το παιχνίδι ξανά στο PS4 Pro και μου έδωσε την εντύπωση ότι είχε σταθερότερη και ομαλότερη απόδοση σε σχέση με την περσινή εμπειρία μου στο βασικό Xbox One. Θεωρώ παρόλα αυτά ότι συνέβησαν και συμβαίνουν δύο πράγματα. Πρώτον ότι patches που ακολούθησαν μέσα στη χρονιά έδωσαν μία σταθερότερη απόδοση και δεύτερον, οι αναβαθμισμένες κονσόλες όπως αυτές αποτελούν τα PS4 Pro και Xbox One X είναι λογικό να “τρέχουν” το παιχνίδι καλύτερα και κυρίως πιο σταθερά λόγω καλύτερου hardware. Τα γραφικά γενικά είναι πολύ καλά αλλά όπως σας είπα μπορείτε να θυμηθείτε την αναλυτική μου άποψη για το Dead Risign 4 εδώ.

Πάμε τώρα στην γενική αποτύπωση που μου άφησε το Dead Rising 4: Frank’s Big Package. Το Dead Rising 4 γενικά δεν διεκδίκησε ποτέ δάφνες ποιότητας κάτι που δεν άλλαξε με την κυκλοφορία του και στο PS4. Θα επιμείνω στην άποψή μου ότι παιχνίδια σαν το Dead Rising έχουν ειδικό σκοπό, να προσφέρουν διασκέδαση κι αυτό σε μεγάλο βαθμό το Dead Rising 4 το καταφέρνει. Με σημείο αναφοράς λοιπόν το Capcom Heroes, το Dead Rising 4: Frank’s Big Package αποτελεί μία θετική, πιο ολοκληρωμένη, πρόταση σε σχέση με το βασικό παιχνίδι και σε περίπτωση που είτε αρέσκεστε είτε το σκεφτόσασταν για το Dead Rising 4, η έκδοση που παρουσιάζουμε σήμερα είναι η ιδανική για εσάς και αν στα €50 που κυκλοφορεί τώρα δεν θα σας κατηγορούσα αν περιμένατε μία πτώση τιμής.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″]Πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για Review: PS4 Pro
Είδος Παιχνιδιού: Action, Survival
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 05/12/2017
Κυκλοφορεί για: PS4, PC, Xbox One
Διάθεση για την Ελλάδα: CD Media
Εταιρεία Ανάπτυξης: Capcom Vancouver
Εκδότρια Εταιρεία: Capcom[/vc_column][/vc_row] [review]
More Stories
Η Bethesda θα ανακοινώσει το Starfield στην επερχόμενη Ε3 | Φήμη |