Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Χωρίς καθόλου NPCs το Fallout 76

Στον απόηχο μιας πολλά υποσχόμενης και δυνατής post-apocalyptic εμπειρίας, το Fallout 76 φαίνεται να έχει διαφορετική διαμόρφωση σε σχέση με αυτό που περίμεναν πολλοί. Η προοπτική της Bethesda για έναν always-online κόσμο ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά τώρα έρχεται η είδηση ​​ότι η West Virginia θα κατοικείται εξ ολοκλήρου από online παίκτες, καθώς δεν θα υπάρχουν NPCs.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Pete Hines επιβεβαίωσε ότι το Fallout 76 εξακολουθεί να είναι ένα RPG όπου ο παίκτης μπορεί ακόμα να αναζητά και να εξερευνεί τον post-apocalyptic κόσμο. Τα πράγματα όμως παίρνουν μια διαφορετική πορεία από αυτή που έχει συνηθιστεί στα Fallout παιχνίδια και έχουν ως στόχο την άμεση αλληλεπίδραση μεταξύ των παικτών, σε συνδυασμό με ένα ”μικρό μυστήριο”. Δείτε παρακάτω κάποιες χαρακτηριστικές δηλώσεις του Hines:

”Στα προηγούμενα παιχνίδια μας, αν περπατούσατε σε έναν λόφο και υπήρχε ένας NPC εχθρός που έχουμε τοποθετήσει εκεί, υπάρχει ένα red dot που εμφανίζεται στην πυξίδα σας για να προειδοποιήσει ότι πρόκειται για εχθρό. Στο Fallout 76 δεν έχετε ιδέα για αυτό το άτομο και τα κίνητρά του, εκτός αν το έχετε συναντήσει ήδη”.

Τα λόγια του Hines και οι πληροφορίες που έχουν δοθεί μέχρι στιγμής στην δημοσιότητα, όπως οι αντικαταστάσεις των NPCs, οι online παίκτες, τα robots, τα holotapes που δίνουν quests κρίνονται επαρκή. Βεβαίως, κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει μια μικρή αναταραχή στους ”παραδοσιακούς” survivors της Wasteland. Oι παραπάνω ενδείξεις, σε συνδυασμό με τα σχέδια της Bethesda για την πάταξη των griefers, θα μπορούσαν να μετατρέψουν την post-apocalyptic ενδοχώρα του Fallout 76 σε ένα από τα πιο ακμάζοντα MMO τοπία των τελευταίων χρόνων.

Προσωπική και ταπεινή μου άποψη είναι ότι τουλάχιστον γλιτώνουμε από τα quests του Preston Garvey και έχουμε την δυνατότητα να βομβαρδίσουμε με πυρηνικές κεφαλές ότι κινείται! Country Roads, Take Me Home!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!