Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το Ubisoft Forward / Free Watch Dogs 2

Αυτό κι αν είναι επιθετικό marketing!

Ενώ η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην ακύρωση σημαντικών εκδηλώσεων, όπως η E3 και η Gamescom. Παρ όλα αυτά, οι εκδότες παιχνιδιών και τα στούντιο κατάφεραν να προχωρήσουν φέτος με σημαντικές ανακοινώσεις παιχνιδιών. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, η Ubisoft είναι στην επόμενη σειρά για να παρουσιάσει τους επερχόμενους τίτλους της, με την εταιρεία να μοιράζεται μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένει κανείς από την παρουσίαση Ubisoft Forward αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πριν από την αποκάλυψη της εκδήλωσης αυτή την Κυριακή, η Ubisoft ανακοίνωσε μερικές νέες λεπτομέρειες για το Ubisoft Forward. Συγκεκριμένα, το νέο τρέιλερ παρουσίασε μερικά από τα παιχνίδια που μπορούμε να περιμένουμε να δούμε στην παρουσίαση αυτό το Σαββατοκύριακο, συμπεριλαμβανομένων των Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion και Hyper Scape, πιθανώς παράλληλα με αποκαλύψεις κι άλλων παιχνιδιών.

Ένας από τους νέους τίτλους που αναμένεται να αποκαλυφθούν  είναι το Far Cry 6, το οποίο αναφέρεται ότι συμπεριλαμβάνει τον Giancarlo Esposito του Breaking Bad. Και δεδομένου του ιστορικού της Ubisoft, είναι πιθανό να δούμε μερικές νέες αποκαλύψεις από τα άλλα franchise του στούντιο. Απομένει επίσης να δούμε αν θα ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα έργα που έχουν ανακοινωθεί στο παρελθόν, όπως το Gods & Monsters και το Rainbow Six Quarantine, από τα οποία δεν έχουμε ακούσει πολλά από την E3 2019.

Εκτός από το τρέιλερ και τα βίντεο που εμφανίζονται, η Ubisoft έγραψε επίσης στο βίντεο ότι η εταιρεία θα προσφέρει ένα δωρεάν αντίγραφο του Watch Dogs 2 στον υπολογιστή για όσους συντονίζονται στην εκδήλωση (περισσότερα για το claim εδώ). Πρόσθετες ανταμοιβές και βραβεία θα δοθούν επίσης πριν από την παράσταση μαζί με συνεντεύξεις προγραμματιστών και πολλά άλλα. Η Ubisoft θα δώσει επίσης ιδιαίτερη εμφάνιση στα Assassin’s Creed Valhalla και Hyper Scape μετά το τέλος της εκπομπής.

Πηγή: DualSHOCKERS

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Επίσημο το OnePlus 7 Pro. Μία συσκευή που ταράζει τα νερά!