Busted.gr

Yakuza 6: The Song of Life

Yakuza 6: The Song of Life

YAKUZA 6: The Song of Life_20180430183147

Το Yakuza 6: The Song of Life πρωτοκυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 8/12/2016 από τη Sega αποτελώντας την έβδομη προσθήκη της σειράς Yakuza. Αν και κάπως αργά έφτασε και η σειρά της Ευρωπαϊκής αγοράς μαζί με την Νοτιοανατολική Ασία να υποδεχτούν το Yakuza 6. Έτσι στις 20 Μαρτίου η υπομονή έλαβε τέλος ενώ σε κάποιες περιοχές υπήρξε περαιτέρω καθυστέρηση έως τις 17 Απριλίου 2018. Χρησιμοποιεί τη λεγόμενη Dragon Engine και αποτελεί έναν ακόμη αποκλειστικό τίτλο για το οικοσύστημα της Sony.

Το Yakuza, για όσους θυμούνται, αποτελεί έναν action – adventure τίτλο και το ίδιο ισχύει και για τη νέα προσθήκη. Ο κόσμος είναι ανοιχτός και η προοπτική τρίτου προσώπου. Τα γεγονότα λαμβάνον χώρα σε περιοχές του Tokyo, Kamurocho, Onomichi, Hiroshima Prefecture. Πρωταγωνιστής μας και ο χαρακτήρας μας είναι ο Kazuma Kiryu ο οποίος αναρρώνει στο νοσοκομείο από τα γεγονότα του προηγούμενου παιχνιδιού. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Kazuma, ο οποίος  δεν αντιστέκεται, περνώντας τρία ήσυχα χρόνια στη φυλακή. Στο χρονικό διάστημα που έλειπε στη φυλακή η Haruka έφυγε από το ορφανοτροφείο που είχε ιδρύσει και προστάτευε ο Kazuma. Ο Kazuma ήταν και αυτός ορφανός οπότε υπάρχει ένα στενό δέσιμο του με τα παιδιά του ορφανοτροφείου, καθώς ο Kazuma αποτελεί τον προστάτη τους και είναι γι’ αυτούς η πατρική φιγούρα. Με την Haruka υπάρχει και ένα ιδιαίτερο δέσιμο, μετά από όρκο που είχε δώσει όταν σκοτώθηκαν οι γονείς της και την πήρε υπό τη σκέπη του.  Η Haruka, είχε καταφέρει να γίνει star pop idol, αλλά μπροστά στο κοινό της ανακοίνωσε ότι την ανέθρεψε ο Kiryu που ήταν ο Fourth Chairman του διαβόητου Tojo Clan του Τόκιο.  Μετά από την ποινή του, βγαίνοντας από την φυλακή και έχοντας αποφασίσει να μην ξανά ασχοληθεί με την Yakuza, ανακαλύπτει ότι η Haruka χτυπήθηκε από αμάξι και βρίσκεται σε κόμμα ενώ  έχει ένα νεογέννητο γιο, τον Haruto. Ο οδηγός έχει εξαφανιστεί. Ήταν άραγε ατύχημα ή απλά τυχαίο γεγονός; Ο Kiryu Kazuma ταξιδεύει με το μωρό στη Hiroshima προσπαθώντας να μάθει τι έγινε με τη Haruka όλο αυτό το χρονικό διάστημα που πέρασε στη φυλακή και να ανακαλύψει αν κρύβεται κάποιος πίσω από το ατύχημα (;) της Haruka.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180501154250

Το Yakuza 6 έχει ένα απλό αρχικό μενού μα λακωνικό με τις αναγκαίες ρυθμίσεις. Για τους νέους της σειράς πρέπει να αναφέρω ότι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στον να καταλάβουν τι έγινε στα παλιότερα Yakuza. Στο κεντρικό μενού υπάρχει η επιλογή Memories, στην οποία μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και να απολαύσουμε σε βίντεο και εικόνες το τι έχει συμβεί. Πηγαίνοντας να ξεκινήσουμε και αφού επιλέξουμε τη δυσκολία ανάμεσα σε Easy, Normal, Hard  θα μπορέσουμε να ενώσουμε διαδραστικά την ιστορία του Yakuza 6 με όσα έχουμε μάθει ή ακόμα και αν δε δούμε τα βίντεο να αντιληφθούμε τι γίνεται

στο παιχνίδι μας.

Το Yakuza 6 διαθέτει πολύ ωραίο gameplay όπως μας έχει συνηθίσει η σειρά. Το σύστημα μάχης φέρει τη σφραγίδα των προηγούμενων παιχνιδιών αλλά πλέον δείχνει πιο ρευστό και καθαρό. Ο αντίπαλος αντιδρά πλέον διαφορετικά ανάλογα με το αν δέχτηκε μπουνιά, κλωτσιά ή αν έσπασε κόκκαλο. Παίζει ρόλο επίσης αν ο αντίπαλος αμύνεται. Οι κινήσεις πλέον δείχνουν πιο φυσικές.

Στη διάρκεια της μάχης μπορούμε να κλέψουμε το μαχαίρι, το όπλο ή το σπαθί του αντιπάλου και φυσικά να το  χρησιμοποιήσουμε στη μάχη αλλά και να αλληλεπιδράσουμε με μια πολύ μεγάλη γκάμα αντικειμένων. Το μοντέλο καταστροφών φαίνεται αρκετά καλό με καρέκλες, ράφια, επιγραφές να σπάνε πάνω σε μάχες, είτε από τύχη είτε επειδή τα χρησιμοποιούμε ως όπλα.

Ο τρόπος αντίδρασης των αντιπάλων ποικίλει ανάλογα με το αν είναι σε ομάδα και το σε ποια φατρία ανήκουν. Αν τυχόν δε θέλετε να εμπλακείτε το παιχνίδι πλέον σας δίνει την επιλογή να φύγετε, αποφεύγοντας τον καυγά. Αν πλησιάζετε για παράδειγμα σε μια παρέα κάποιας συμμορίας τότε αν περπατάτε έχετε λιγότερες πιθανότητες να σας επιτεθούν, ενώ αν αρχίσετε το τρέξιμο μπορείτε εύκολα να τους ξεφύγετε ή να τους δώσετε ένα μάθημα. Καλό θα ήταν αυτές τις μικρές μάχες να τις επιδιώκετε, διότι δεν κοστίζουν πολύ χρονικά, ενώ από την άλλη σας γεμίζουν με πολλούς πόντους EXP ανάλογα με την προσέγγισή σας (άμυνα, επίθεση, αποφυγή) τους οποίους χρησιμοποιείτε στην αναβάθμιση των skills, των δυνάμεων σας και κάποιων μπόνους. Η όποια αναβάθμιση γίνεται άμεσα αισθητή πάνω στη μάχη! Η AI των αντιπάλων είναι αρκετά καλή για τα δεδομένα του παιχνιδιού. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να τονιστεί ο ρόλος μας ως Fourth Chairman με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα κάνετε πολλές μάχες με διάφορα αφεντικά συμμοριών και θα ζήσετε στο πετσί σας το αίσθημα της ευχαρίστησης, της δικαιοσύνης της Yakuza, της προδοσίας και συνάμα της τιμιότητας. Πραγματικά είχα πάρα πολύ καιρό να συναντήσω τόσο δεμένη ιστορία και να νιώσω, ή να ζήσω και εγώ μαζί με τον Kiryu τη διαπλοκή και τη συνωμοσία στη Yakuza της Ιαπωνίας αλλά και την Κινεζική και Κορεατική μαφία που προσπαθούν να παρεισφρήσουν. Εδώ ένα μεγάλο μπράβο στους κατασκευαστές του τίτλου, που τα όποια προβλήματα, λόγω ιστορίας και ηθοποιίας περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180430233346

Και εδώ αναφερόμενος στην ηθοποιία να σας πω ότι οι ηθοποιοί δίνουνε πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας σε Ιαπωνικά, Κινεζικά και λίγο Κορεάτικα.  Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι φορές που νόμιζες ότι έβλεπες ταινία. Οι διάλογοι είναι αρκετά μεγάλοι σε πολλά σημεία αλλά σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι κουράζουν. Το αντίθετο μάλιστα δίνανε τροφή για τη συνέχεια και ήταν ουσιαστικότατοι. Οπότε μην τους προσπεράσετε γιατί θα χάσετε τη μαγεία. Τα μουσικά κομμάτια ανάλογα την περίπτωση ήταν πολύ καλά και δένανε με το όλο σενάριο του τίτλου.

Όσον αφορά τα Skills μας μπορούμε να αναβαθμίσουμε την υγεία μας, το Heat, τις ικανότητες και τα social skills μας με τα EXP. Μπορούμε να δώσουμε κατεύθυνση στην ανάπτυξη του παίχτη μας ανάλογα  με το αν θέλουμε να κάνουμε πολύ ζημιά ή να έχουμε αντοχή. Κάνοντας διαφορετικές δραστηριότητες παίρνουμε EXP και σε διαφορετική κατηγορία. Έτσι έχουμε αρκετή ελευθερία στον τρόπο που θα στήσουμε τον παίχτη μας.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180501110446

O Kiryu έχει στη διάθεσή του επίσης το Extreme Heat Mode το οποίο καταναλώνει Heat Orbs. Το Extreme Heat Mode δίνει μεγάλο boost σε δύναμη, άμυνα και ο Kiriu μπορεί να χρησιμοποιήσει τεράστια αντικείμενα στις επιθέσεις του. Είναι πραγματικά ένα πολύ καλό όπλο μας για την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων και δύσκολων αντιπάλων. Πιστεύω ότι η ιδανική στιγμή για τη χρήση του είναι όταν κάποιος αντίπαλος εμφανίζει γύρω του μία αύρα. Φυσικά η διάρκεια του βασίζεται στους πόντους εμπειρίας και το αντίστοιχο skill. Αποτελεί

πραγματικά ένα πολύτιμο όπλο που θα μας ξελασπώσει αρκετές φορές.

Ο κόσμος είναι ανοιχτός και ο χάρτης μεγαλούτσικος αλλά όχι τεράστιος και ανεξέλεγκτος όπως έχουμε συνηθίσει σε αρκετά παιχνίδια. Οι πόλεις διαφέρουν μεταξύ τους και είναι εμφανές από τον πληθυσμό, τα φώτα , την κίνηση, τα μαγαζιά. Οι στολισμοί σε πολλά σημεία είναι υπερβολικοί αλλά στο Ιαπωνικό πνεύμα .Στο χάρτη μας υπάρχουν διάφορες πληροφορίες όπως τα taxi, εστιατόρια, super markets για αγορά τροφών για αργότερα και άλλα. Δε θα μπορούσε να απουσιάζει το τεράστιο κατάστημα της Sega με τα coin op να καταλαμβάνουν περίοπτη θέση μέσα με πραγματικά παιχνίδια της Sega που γράψανε ιστορία. Το κινητό μας αποτελεί το βασικό μας εργαλείο. Μέσω αυτού γίνονται όλες οι αναβαθμίσεις, ανιχνεύονται γειτονικοί καυγάδες ή άλλα γεγονότα και μπορούμε να σπεύσουμε για βοήθεια αν θέλουμε. Κατά τη βόλτα μας μέσα στις πόλεις μπορούμε να συναντήσουμε και άλλα NPC που μπορούμε να βοηθήσουμε ξεκινώντας Side Quests τα οποία είναι στην πλειοψηφία τους ενδιαφέροντα, αν και όχι σχετικά με την βασική ιστορία.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180501112519

Το yakuza 6 σφύζει από δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε. Έρχεται αναβαθμισμένο, ή καλύτερα φρεσκαρισμένο, σε όλους τους τομείς. Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 10 πραγματικά εστιατόρια στις ακριβείς τοποθεσίες τους διαθέτοντας τα ωραία μενού τους προς κατανάλωση. Υπάρχουν βέβαια και πολλά άλλα εστιατόρια. Μπορούμε να τα επισκεφτούμε με τον Kiryu και να δοκιμάσουμε κάποιο γεύμα , αναπληρώνοντας χαμένους πόντους ζωής, εκπληρώνοντας το αίσθημα της πείνας γεμίζοντας το Hunger Gauge αλλά και κερδίζοντας EXP. Ο χαρακτήρας μας διαθέτει πέντε κατηγορίες skills που μπορούμε να αναβαθμίσουμε. Όσο πιο ακριβό είναι το γεύμα τόσο πιο πολύ EXP δίνει και τόσο πιο γρήγορα ανακάμπτει τον παίχτη μας και μειώνει το αίσθημα της πείνας. Τα μενού και τα εστιατόρια είναι όμορφα προσεγμένα αλλά όταν έμπαινα μέσα στο εστιατόριο κάθε φορά ένιωθα ότι λείπει η κίνηση και τα NPC ήταν καρφωμένα στις ίδιες θέσεις λες και είχαν σφηνώσει στο πάτωμα.

Εδώ κρίνεται αναγκαίο να αναφέρουμε ότι ένα από τα πιο διάσημα γυμναστήρια (RIZAP) κάνει την εμφάνισή του στο Yakuza 6 διαθέτοντας έξι μίνι παιχνίδια με βάρη, συμπεριλαμβάνοντας μέχρι και ασκήσεις πάγκου. Μετά το πέρας των ασκήσεων ο personal trainer σου δίνει μερικές συμβουλές διατροφής της οποίες μπορείς να ακολουθήσεις στα εστιατόρια και να στέλνεις φωτογραφίες στον trainer για να βλέπει πως τα πας. Όσο καλύτερα τρέφεσαι τόσο καλύτερα αποτελέσματα έχεις τόσο σε άσκηση αλλά και EXP.

Ο Kiryu μπορεί να πάει ακόμα και για κατάδυση και να κάνει ψαροντούφεκο.

Όσο πιο συχνά επισκεπτόμαστε ένα μπαρ τόσο πιο γνωστοί γινόμαστε στον ντόπιο πληθυσμό και τους θαμώνες. Μπορούμε έπειτα να ανοίξουμε κουβέντα μαζί τους, προσέχοντας βέβαια του τι λέμε. Το karaoke μηχάνημα και ο στόχος με τα βελάκια δηλώνουν παρόντα.

Κατά την περιήγησή μας θα βρούμε αδέσποτες γάτες. Αυτές μπορούμε να τις ταΐζουμε και μόλις γίνουν τελείως φιλικές πηγαίνουν στο Cat Café το οποίο μπορούμε να επισκεφτούμε και να δούμε και να φωτογραφηθούμε μαζί τους.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180501114448

Οι ναοί πλέον αποτελούν σημεία όπου μπορούμε να κερδίσουμε EXP. Στο Ryunan Shrine υπάρχουν πέντε αγάλματα Jizo και ανάλογα με το τι προσφέρουμε σε ποιο άγαλμα κερδίζουμε αντίστοιχα EXP. Σε άλλες περιπτώσεις μπορούμε να πάρουμε blessings από κάρτες ή δωρεές. Όλα αυτά θα ανεβάσουν τα EXP μας ή θα boostάρουν τις ικανότητές μας.

Όπως αναφέραμε ο Kiryu έχει μαζί  του σε αρκετές περιπτώσεις το Haruto που είναι μωράκι. Το μωράκι έχει ανάγκες και θα κληθούμε να κάνουμε τη νταντά αρκετές φορές κουνώντας το όμορφα και προσπαθώντας να το ηρεμήσουμε ώστε να σταματήσει να κλαίει. Εδώ κουνάμε το χειριστήριο δεξιά αριστερά, πάνω κάτω, χαϊδεύουμε τη φατσούλα με το touch pad για να ηρεμήσουμε το μωράκι. Θα ήθελα οι αισθητήρες να αποκρινόντουσαν καλύτερα.

Μία νέα όμορφη προσθήκη αποτελεί η διαχείριση μαχών στους δρόμους (Clan Creator). Κάποιοι πάνε να δημιουργήσουν νέες συμμορίες και καθήκον μας είναι να διαχειριστούμε το έμψυχο δυναμικό μας μέσα σε μάχες στο δρόμο και να επιβληθεί το δικό μας clan έναντι αυτών. Καθώς προχωράμε μπορούμε να κάνουμε νέα recruits και να δυναμώσουμε το clan. Ορίζουμε ακόμα και ρόλους στην ιεραρχία, όπως να ορίσουμε αρχηγούς, βοηθούς τους και γενικά να αυξήσουμε την επιρροή μας. Η βάση του clan μας βρίσκεται στην καφετέρια La Pente  στο λόφο του Onomichi ή στην καφετέρια M Side Café αμέσως μετά το Millennium Tower στο Kamuroto. Σημαντική προσθήκη αποτελούν οι Japan Pro Wrestlers που πραγματικά δίνουν πολύ ξύλο. Αν καταφέρουμε να τους επιβληθούμε τότε αναγνωρίζουν την ανωτερότητά μας και γίνονται μέρος της clan μας. Αυτό το κομμάτι έχει και online μάχες, είτε manual, είτε αυτόματα. Θα δείτε Daily και limited time missions ή Ranked Raids που μπορείτε να πάρετε μέρος για να κυριαρχήσετε, ή τουλάχιστον να δοκιμάσετε την τύχη σας.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180502001633

Ο Kiryu θα βρεθεί στο τιμόνι μιας ερασιτεχνικής ομάδας baseball. Θα χρειαστεί να την προπονήσει, να βρει και να την ενισχύσει με νέα ταλέντα προκειμένου να πετύχει το στόχο που δεν είναι άλλος από νίκες και άνοδο!

Τα Chatrooms κάνουν την εμφάνισή τους. Εκεί μπορεί ο Kiryu να ξεδώσει και να βρει και σέξι παρουσίες. Τα Cabaret Clubs είναι εδώ και μπορούμε παίζοντας παιχνίδια στρατηγικής με κάρτες να «ρίξουμε γκομενάκι» που λέμε.

Όπως προαναφέραμε υπάρχουν Karaoke τραγούδια, βελάκια και μέχρι και το Virtua Fighter 5: Final Showdown με 19 παίχτες παρακαλώ είναι playable μέσω του Yakuza 6. Το τελευταίο  είναι προσβάσιμο μόνο από το κεντρικό αρχικό μενού και μόνο με δύο χειριστήρια συνδεδεμένα.

Το κινητό μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας καθώς εκεί θα έρχονται τα πάντα από μηνύματα και πληροφορίες ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις φωτογραφίες.

YAKUZA 6: The Song of Life_20180430193620

Οι περισσότερες από τις παραπάνω δραστηριότητες θα σας γνωστοποιηθούν κατά τη διάρκεια της βασικής ιστορίας. Μόνο εδώ ένιωσα κάποια πράγματα να μην κολλάνε αλλά ευτυχώς αυτό έγινε μια δύο φορές όταν για παράδειγμα μου εμφάνισε να πάω για baseball. Από εκεί και πέρα μπορείτε εσείς να επιλέξετε αν και πότε θέλετε να ασχοληθείτε περαιτέρω.

Το Yakuza 6 χρησιμοποιεί την λεγόμενη Dragon Engine για τα γραφικά του. Τα μοντέλα των χαρακτήρων, οι υφές από κοντά θα σας κάνουνε αρκετές φορές να μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Οι φωτισμοί μέσα στις πόλεις είναι υπέροχοι ενώ οι  κινήσεις των χαρακτήρων είναι πιο φυσικές. Θα ήθελα λίγο πιο ρεαλιστική κίνηση μέσα στο χάρτη της πόλης εννοώντας περισσότερα αμάξια κινούμενα πιο φυσιολογικά, κόσμο που είναι στα πεζοδρόμια και όχι ξεχυμένος στο δρόμο λες και γίνεται πανηγύρι. Λίγο καλύτερη οργάνωση και διαχείριση. Προβληματάκια εντόπισα σε antialiasing και στα μακρινά πλάνα η ανάλυση δεν ήταν η αναμενόμενη. Έντονο ήταν επίσης και μέσα στις πόλεις, ειδικά τη νύχτα, το περίφημο εφέ ομίχλης, χωρίς να ενοχλεί όμως. Στο Ps4 pro που έγινε η δοκιμή το παιχνίδι έτρεχε περίφημα. Bugs, προσωπικά, δε συνάντησα. Τα Loading Screens είναι σπάνια και πολύ μικρά όταν γίνονται. Τις περισσότερες φορές έχουν καλυφθεί έντεχνα με τα βίντεο που παρακολουθούμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κρίνοντας λοιπόν από όσα προσπάθησα παραπάνω να σας περιγράψω με σεβασμό στον τίτλο και προσέχοντας μην σας κάνω κάποια αποκάλυψη, τι πιστεύετε; Αξίζει να επενδύσετε το χρόνο σας στο Yakuza 6; Για εμένα προσωπικά αποτελεί πλέον ότι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω στον κόσμο της Yakuza και το λέω πλέον συνειδητά μετά από περίπου 20 ώρες ενασχόλησης μέχρι τους τίτλους τέλους. Ελεγχόμενο, περιορισμένο όσο πρέπει προκειμένου να αποδώσει τα μέγιστα ως εμπειρία στον τελικό αποδέκτη περιτριγυρισμένο από μια πολύ αξιόλογη μηχανή γραφικών, βασιζόμενο, όχι σε σαθρό υπόβαθρο, αλλά σε μια στιβαρή γεμάτη διάφορα συναισθήματα ιστορία στον κόσμο της Ιαπωνικής Μαφίας, που αποδίδεται με μαεστρία από εξαιρετικές ερμηνείες ηθοποιών και σε βάζει στο πετσί του ρόλου. Το θεωρώ εξαιρετική αγορά για όποιον το επιλέξει. Kiryu Kazuma respect!

Πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για Review: PS4 Pro
Είδος: Action – Adventure 
Κυκλοφορεί για: PS4
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 17/04/2018
Διάθεση για την Ελλάδα: Zegetron S.A.
Εκδότρια εταιρία: SEGA
Εταιρεία ανάπτυξης: SEGA

Ευχαριστούμε θερμά τη Zegetron S.A. για την παραχώρηση του παιχνιδιού για τις ανάγκες του Review

9 YAKUZA IS BACK

The Good

 • Τρομερή ιστορία που σε απορροφάει- Έντονα ποικίλα συναισθήματα.
 • Πολλές ανατροπές.
 • Λακωνικό μενού.
 • Ωραίος χειρισμός και σύστημα μάχης.
 • Εξέλιξη του παίχτη.
 • Loading System καλά επιμελημένο και κρυμμένο.
 • Αρκετές δραστηριότητες και μαγαζιά από την πραγματικότητα.
 • Ωραία μουσική.
 • Αρκετή αλληλεπίδραση με αντικείμενα που καταστρέφονται.
 • Χάρτες τόσο μεγάλοι όσο πρέπει.
 • Η Dragon Engine δίνει πολύ ωραίο οπτικό αποτέλεσμα ειδικά στα κοντινά πλάνα, που θα μείνετε άφωνοι, και τους φωτισμούς...

The Bad

 • αλλά πάσχει στα μακρινά πλάνα με χαμηλής ανάλυσης γραφικά.
 • Θεματάκια με το antialiazing.
 • Περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά με NPC με ανθρώπινη συμπεριφορά.
9 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα αλλά και pure gamer από το 1990 μέχρι σήμερα. Πρώτη κονσόλα του το Sega Master System Ι μέσα στο 1990. Του αρέσουν όλες σχεδόν οι κατηγορίες παιχνιδιών ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις σε ότι αφορά το gaming,τους υπολογιστές τα κινητά, τα tablets, το διαδίκτυο αλλά και τα gadgets. Αγαπημένο παιχνίδι το Skyrim. “I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee”

Powered by busted.gr busted.gr busted.gr