Ξεκίνησε το roll out νέας αναβάθμισης για το OnePlus 7 Pro

Με το πολυπόθητο update για την κάμερα

To OnePlus 7 Pro άρχισε ήδη να δέχεται νέο firmware update το οποίο έχει ως στόχο να βελτιώσει την απόδηση της κάμερας και να διορθώσει κάποια μικροπροβλήματα της ambient display. Η νέα έκδοση θα έρθει ως Oxygen OS 9.5.4 για τις αγορές εκτός Ευρώπης ενώ η ονομασία του για τις EU εκδόσεις είναι Oxygen OS 9.5.5. Ουσιαστικά, όμως, διορθώνουν τα ίδια πράγματα.

Όσον αφορά στα ζητήματα συστήματος, το συγκεκριμένο update διορθώνει κάποια γενικά bugs. Επιπλέον, οι καθυστερήσεις στον ήχο μέσω bluetooth επιλύθηκαν όπως και η λειτουργικότητα για διπλό tap για “ξύπνημα” της συσκευής. Προβλήματα παρουσίαζε και η λειτουργικότητα της Ambient Display, με την OnePlus να διορθώνει και το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Στα θέματα της κάμερας τώρα, το νέο update φέρνει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας όταν ο χρήστης τραβάει με ενεργό HDR. Επιπλέον, βελτιώθηκε και η απόδοση σε σκηνές χαμηλού φωτισμού με την OnePlus να ισχυρίζεται ότι έφτιαξε τόσο την ισορροπία λευκού όσο και τα προβλήματα εστίασης που αντιμετώπιζαν μερικοί χρήστες.

Προς το παρόν το update έχει αρχίσει να δίνεται σε λίγες συσκευές και με την πάροδο των ημερών θα καταφθάνει σε όλο και περισσότερες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

 

Πηγή

More Stories
Το Poco X2 ανακοινώνεται 4 Φεβρουαρίου με 120Hz οθόνη και 64ΜP κάμερα