Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Ξέφυγαν οι τιμές στο ευρωπαϊκό eBay για το NES Classic Mini

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε την ανακοίνωση της Nintendo για τον τερματισμό της παραγωγής του NES Classic Mini Edition στη Β. Αμερική ενώ μόλις χθες επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψή μας ότι δεν θα αργήσει ο τερματισμός να επιβληθεί και για τη γηραιά ήπειρο, όπου ανήκουμε γεωγραφικά και εμπορικά.

Έκανα λοιπόν μία βόλτα σήμερα στο eBay και συγκεκριμένα στο βρετανικό (co.uk) από το οποίο ψωνίζω συχνά και παρόλο που περίμενα όντως να υπάρξουν “καλοθελητές” που θα θελήσουνε να πουλήσουν το NES Classic Mini σε “τιμές ευκαιρίας” αφού πρώτα καθαρίσουν το στοκ από την αγορά, δεν περίμενα ότι θα συμβεί τόσα άμεσα και σε τέτοιες τιμές. Παρακάτω θα δείτε και το screenshot από την αρχική σελίδα που μου έβγαλε η αναζήτηση στο eBay και πραγματικά εξεπλάγην. Οι τιμές ξεπερνάνε τα 200€ αγγίζοντας ποσοστά αύξησης τιμής επί της αρχικής (69,90€) του 200%!!

nes-classic-edition

Ποια είναι η άποψη σας και η στάση σας σε τέτοια κρούσματα τα οποία πλέον αποτελούν την πλειοψηφία των αγγελιών σε αντίστοιχες πλατφόρμες για το NES Classic Mini Edition; Αφήστε το σχόλιό σας με την άποψή σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!