Πωλήσεις Αυγούστου: To Xbox One είχε περισσότερες πωλήσεις από το PS4

Η NPD Group ανακοίνωσε τις κονσόλες που πούλησαν περισσότερο τον μήνα Αύγουστο, αποκαλύπτοντας ότι το Xbox One ήταν μπροστά από το PS4 για δύο συνεχόμενους μήνες. Από την ημέρα κυκλοφορίας τον Νοέμβριο του 2013, το Playstation 4 είχε το πάνω χέρι όσον αφορά τα κομμάτια που έφευγαν από τα καταστήματα. Το Xbox One σημείωνε μερικές μικρές νίκες αλλά το PS4 δεν άφηνε πολλά περιθώρια για πανηγυρισμούς. Αυτό φέρνει την κονσόλα της Microsoft σε ακόμα καλύτερη θέση, αφού τον και Ιούλιο ήταν από πάνω, όμως το 3DS έλαβε τα εύσημα της πρώτης θέσης λόγω του παράγοντα Pokemon Go. Σε αυτό βοήθησε σημαντικά το Xbox One S. Το ανανεωμένο “μικρό” έχει μια πολύ δελεαστική τιμή για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του είναι η απεικόνιση Blu-ray σε 4K ανάλυση, κάτι που η Microsoft δεν έχασε χρόνο να τονίσει.“Το Xbox One S είναι η μόνη κονσόλα αυτές τις γιορτές με ενσωματωμένο UHD 4K Blu-ray, 4K βίντεο streaming και HDR για βίντεο και παιχνίδια”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Ακόμα, οι συλλεκτικές εκδόσεις θα βοηθήσουν και αυτές με την σειρά τους, ενώ του χρόνου το Project Scorpio θα συμβάλει και αυτό στην μάχη. Στο αντίθετο στρατόπεδο, η Sony προσπαθεί να αντεπιτεθεί με το PS4 Pro και το PS4 Slim που κυκλοφορεί σύντομα. Θα είναι δύσκολο τώρα με το PS4 Slim να κρατήσει το σερί για τρίτο μήνα, όμως με τις δυνατές βαθμολογίες στα exclusive και τα μοναδικά χαρακτηριστικά ίσως έχει μερικές πιθανότητες.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα:

  1. Να πω και του στραβού του δίκιου ο Αύγουστος ήταν ο μήνας πριν το PlayStation Meeting οπότε αρκετός κόσμος διατήρησε στάση υπομονής απέναντι στο PS4 περιμένοντας ένα ανανεωμένο όπως το Slim ή το Pro. Just sayin 😉

More Stories
Το The Pillar είναι το δεύτερο DLC του Shadow of the Tomb Raider