Είναι τελικά αυτή η τιμή του Xbox One S All Digital;

Γνωρίζετε ήδη εδώ και αρκετό καιρό μέσα από το Busted πως το ερχόμενο διάστημα η Microsoft θα κυκλοφορήσει μία νέα κονσόλα χωρίς οπτικό μέσο και με την ονομασία Xbox One S All Digital και στην ουσία θα είναι ένα Xbox One S χωρίς τη δυνατότητα να παίζει παιχνίδια από οπτικό δίσκο.

Σε πολλές συζητήσεις που κάναμε και στα εβδομαδιαία #RECAP είχαμε συμφωνήσει ότι η νέα κονσόλα θα εξαρτηθεί το πόσο ελκυστική είναι τελικά από την τιμή που θα κυκλοφορήσει. Δηλαδή σε μία χαμηλή τιμή, χαμηλότερη από την ήδη ελκυστική τιμή του Xbox One S του βασικού, θα ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση για κάποιον που θέλει να συνδυάσει την νέα κονσόλα με μία συνδρομή στο Xbox Game Pass ή αγοράζοντας τίτλους αποκλειστικά ψηφιακά.

Ένα γερμανικό δημοσίευμα όμως από winfuture.de έρχεται να βάλει φωτιές καθώς αναφέρει ότι το Xbox One S All Digital θα κυκλοφορήσει ναι μεν στις 7 Μαΐου όπως είχαν αναφέρει και προηγούμενες φήμες, με τιμή τα €229,99.  Στο πακέτο φημολογείται ακόμη ότι θα περιέχονται εκτός από το χειριστήριο και τρία παιχνίδια Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3, ενώ δεν έχει γίνει αναφορά να περιέχει κωδικό για το Game Pass.

Πως σχολιάζετε το ενδεχόμενο το Xbox One S All Digital να έρθει σε αυτή την τιμή όταν με τις τελευταίες προσφορές του Xbox One S του βασικού με το οπτικό μέσο να διατίθεται στα €199;

Πάντα λαμβάνουμε με επιφύλαξη τέτοιες πληροφορίες μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την Microsoft.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Πρώτο επίσημο trailer για το The Mandalorian