Οι πρώτες πληροφορίες του Xbox One S All-Digital

Για ακόμη μια φορά, η ιστοσελίδα windowscentral έχει κάποιες εσωτερικές πληροφορίες για το επερχόμενο Xbox One S All-Digital, όπως και μια πρώτη ιδέα του κουτιού της κονσόλας.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές της σελίδας, η κονσόλα θα κυκλοφορήσει 7 Μαΐου ενώ η αποκάλυψή της θα γίνει μέσα Απριλίου, σε κάποιο event, είτε στο Inside Xbox είτε σε κάποιο παρόμοιο. Η κονσόλα θα είναι στο μέγεθος του κανονικού One S μοντέλου αλλά χωρίς το Disc-Drive, ενώ σχεδίασαν (μέσω PhotoShop) και ένα art-box βάση πληροφοριών που τους δώθηκαν.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το mockup του κουτιού, θα περιέχει 1TB σκληρό δίσκο, ενώ στο πακέτο θα περιέχονται και τα τρία παιχνίδια που αναγράφονται : Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3, ενώ δεν έχει γίνει αναφορά να περιέχει κωδικό για το Game Pass. Επίσης άξιο αναφοράς είναι το εικονίδιο (κάτω αριστερά) που δείχνει ότι δεν υπάρχει οπτικό μέσο. Τέλος, τιμή δεν γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά φημολογείται πως θα έχει την χαμηλότερη τιμή στο οικοσύστημα της εταιρίας ώστε να είναι προσιτό για όλους.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
To Digital Universe #3 έρχεται στις 23-25 Σεπτεμβρίου