Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

WWE 2K14 Review

Η αλλαγή “στέγης” για το franchise του WWE, θα φέρει αέρα ανανέωσης;

20909Hotspot-SingStar-80:Layout 1

Το WWE 2K14 αποτελεί το πρώτο WWE παιχνίδι που κυκλοφόρησε από την 2Κ Sports, μετά τη διάλυση της THQ, και μάλλον το τελευταίο που θα εμφανιστεί στη τρέχουσα γενιά κονσολών. Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται πάντως να επηρεάζεται δραστικά από αυτή τη μεταστέγαση η συνολική εμπειρία WWE που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα αφού βρισκόταν ήδη σε “ράγες¨ από την THQ και σε κυκλική ετήσια κυκλοφορία.

Λαμβάνοντας υπόψη το WWE ’13, το 2Κ14 δεν διαφοροποιείται ιδιαίτερα αφού από τα γραφικά μέχρι τους μηχανισμούς gameplay, λίγα είναι αυτά που έχουν αλλάξει. Όπως είναι λογικό έχουν προστεθεί επιπλέον κινήσεις και special moves ενώ μερικά χτυπήματα δείχνουν γρηγορότερα με αποτέλεσμα να δυσκολεύει ο τρόπος να μπλοκαριστούν αποτελεσματικά. Η των αντιπάλων έχει βελτιωθεί ελαφρώς, εξαλείφοντας glitches του παρελθόντος αλλά δεν θα λείψουν οι παράξενες συμπεριφορές που θα σας ξενίσουν μερικώς.

wwe-2k14-2

Αν κοιτάξουμε στη προηγούμενη χρονιά, στο WWE ’13, το gameplay δεν ήταν αυτό που αποτελούσε το δυνατό του χαρτί, αλλά το νεοσυστηνόμενο story mode, που μας έδινε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές στις αρένες του WWE.  Στο 2Κ14 οι παραγωγοί στηριζόμενοι στο ίδιο concept δημιούργησαν το επικό 30 Years of Wrestlemania mode, στο οποίο, εν ολίγοις, ξαναζούμε από την αρχή τα τριάντα χρόνια ολόκληρου του θεσμού. Αυτό σημαίνει πως το 2K14 διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ από παλιάς κοπής αστέρες όπως οι Hulk Hogan, Randy Savage, Andre the Giant, Bret Hart, Shawn Michaels, Ric Flair, Razor Ramon, Diesel και Ultimate Warrior. Βέβαια, δεν σημαίνει πως κάθε αγώνας του 30 Years είναι εξαιρετικός και φοβερά ενδιαφέρον αφού θα υπάρξουν κάποιες στιγμές μονοτονίας. Παρόλα αυτά είναι ελάχιστες μπροστά στη συνολική εμπειρία που αποκομίζουμε από το mode.

wwe 2k14 claudio danielson

 Το WWE 2K14 αδιαμφισβήτητα δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Οι φίλοι του θεσμού θα το λατρέψουν ενώ πολλοί που δεν συγκινούνται με το άθλημα θα το αγνοήσουν παντελώς. Όπως και να ‘χει αποτελεί ένα στιβαρό παιχνίδι πάλης που ίσως να είναι και η τελευταία φορά που το βλέπουμε σε αυτή τη μορφή. Ο ομάδα ανάπτυξης έχοντας πλέον νέο publisher και σε συνάρτηση με τον ερχομό της νέας γενιάς κονσολών ίσως αναθεωρήσουν και προβούν σε μια φρέσκια αρχή για τη σειρά WWE.

Σαν επίλογο θα θέλαμε να επισημάνουμε πως οι φίλοι των παιχνιδιών WWE παίζοντας με το 2Κ14 θα βρεθούν απέναντι με τον καλύτερο εκπρόσωπό τους ενώ όσοι αποφασίζουν για πρώτη φορά να ασχοληθούν με την εν λόγω σειρά ας πάρουν μία γεύση πρώτα πριν επενδύσουν.

Θετικά

– To mode 30 Years of WrestleMania
– Προσθήκη κινήσεων

Αρνητικά

– Περίεργη ΑI

Ταυτότητα Παιχνιδιού

Βαθμολογία : 8.5 / 10
Κονσόλα που χρησιμοποιηθήκε για Review: Xbox 360
Είδος: Wrestling
Κυκλοφορεί για: Xbox 360, Playstation 3
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 01/11/2013
Εκδότρια εταιρία: Take-Two Interactive
Εταιρία ανάπτυξης: Yuke’s Media Creation
Διάθεση για την Ελλάδα: CD Media
Επίσημη ιστοσελίδα: http://wwe.2k.com/

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!