Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Βετεράνοι της Naughty Dog, Visceral και Sledgehammer προσλαμβάνονται στο νέο project των Avengers

Αυξάνεται η “στρατολόγιση” σπουδαίων επαγγελματίων στο νέο αυτό εγχείρημα.

Πρόσφαρα, προστέθηκαν ακόμα 15 άτομα απ΄τη δημιουργική ομάδα της Crystal Dynamics, που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του νέου project των Avengers.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Shaun Escayg, που αποτελούσε τον creative director της Naughty Dog, θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο και σε αυτό το project. Ο ίδιος, έγραψε το Uncharted: The Lost Legacy. Επίσης, ο Stephen Barry, ο οποίος εργάστηκε για 27 χρόνια στη Visceral Games, ανέλαβε τη θέση του διευθυντή παραγωγής, ενώ στην προηγούμενη εταιρεία ήταν διευθυντής ανάπτυξης προϊόντων μεταξύ άλλων ρόλων και εργάστηκε σε franchises όπως το Dead Space.

Άλλα μέλη του νέου project, από καλλιτέχνες έως μηχανικούς και σχεδιαστές, προέρχονται από γνωστά studios ανάπτυξης ΑΑΑ παιχνιδιών, όπως η Monolith και Sledgehammer, καθώς και άτομα που εργάζονταν στο Batman: Arkham Origins και Star Wars: Battlefront.

Δεν έχουν δωθεί αρκετές πληροφορίες ακόμη για το Avengers Project από πέρυσι, αλλά ο Ron Rosenberg, συν-επικεφαλής του studio της Crystal Dynamics, αναφέρει ότι οι gamers θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι για πολλά χρόνια και ότι το studio έχει σημειώσει σπουδαία πρόοδο στην ανάπτυξη.

Πώς σας φαίνεται η προσπάθεια του Avengers Project; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!