Σκηνοθέτης της ταινίας Uncharted: “Δεν θα σχετίζεται με τα παιχνίδια”

Κρατάμε μικρό καλάθι για σιγουριά

Οι κινηματογραφικές μεταφορές των βιντεοπαιχνιδιών δεν λαμβάνονται πάντοτε καλά από τους οπαδούς και συνήθως έχουν μικρή επιτυχία. Με την ταινία Uncharted, όμως, ο σκηνοθέτης Dan Trachtenberg προσπαθεί να αποφύγει τις παγίδες που συχνά πέφτουν σκηνοθέτες σε αυτό το είδους ταινιών.

Αντί να κάνει απευθείας προσαρμογή της σειράς Uncharted, ο σκηνοθέτης αποφάσισε να επικεντρωθεί στη ζωή του πρωταγωνιστή Nathan Drake πριν από τα γεγονότα του πρώτου τίτλου. Επειδή αισθάνεται ότι μια απευθείας προσαρμογή δεν θα ενσωματώνετε καλά στο αρχικό υλικό.

Μιλώντας στον Connor Sheridan του GamesRadar, ο Trachtenberg αποκαλύπτει τι κάνει και δεν θέλει από την ιστορία της ταινίας Uncharted. “Έχω προσεγγίσει διαφορετικές εκδοχές της ιστορίας” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τον Trachtenberg, η αντιγραφή ακούγεται λιγότερο σαν την πιο ειλικρινή μορφή κολακείας και μάλλον σαν ένας γρήγορος τρόπος για να απογοητεύσει τους μακροχρόνιους οπαδούς της σειράς. Συνεχίζει: “Δεν ένιωσα πραγματικά ότι θα ήταν άξιο να κάνουμε μια ακριβής μεταφορά των τίτλων Uncharted, αν πρόκειται απλά να αντιγράψουμε το παιχνίδι”.

Στην πραγματικότητα, ο Trachtenberg πιστεύει ότι “εάν η Naughty Dog επιλέξει να κάνει ένα άλλο παιχνίδι Uncharted … η ιστορία αυτής της ταινίας είναι ίσως η ιστορία που θα ήθελαν να πουν”.

Η ταινία Uncharted αναμένεται στις 18 Δεκεμβρίου 2020.

Πώς σας φαίνεται τα λεγόμενα του Trachtenberg; Τι περιμένετε από την ταινία; Περιμένουμε τα σχόλια σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
[Poll of the Week] Ποια είναι η ιδανική ανάλυση οθόνης στα smartphones;