Το The Outer Wolds δε θα είναι PS4 Pro Enhanced

Παίζει τόσο ρόλο;

O RPG τίτλος που αναμένουμε από την Obsidian, το The Outer Worlds δε θα έχει όπως φαίνεται υποστήριξη για το PlayStation 4 Pro ενώ θα διαθέτει υποστήριξη για το Xbox One X όπου μάλιστα θα υποστηρίζει ανάλυση. Αυτό έρχεται σύμφωνα με το Windows Central και αναμένουμε να δούμε αν ισχύει εν τέλει αφού η Obsidian δεν έχει αναφέρει ακόμα κάτι επίσημα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό ίσως δεν έχει να κάνει με την ίδια την Microsoft αφού ο τίτλος ήταν στα σκαριά πριν την εξαγορά της Obsidian από την Microsoft. Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της Obsidian πριν της εξαγορά της, το The Outer Worlds ίσως να μην είχε υποστήριξη ούτε για το Xbox One X. Aν έβαλε το χεράκι της η Microsoft αυτό θα ήταν στο να έχει υποστήριξη για το Χbox One X μιας και θέλει να προωθήσει το νέο της απόκτημα.

Οι κάτοχοι του βασικού PlayStation 4 δεν επηρεάζονται από αυτό αλλά οι κάτοχοι του PlayStation 4 Pro σίγουρα θα ήθελαν κάτι παραπάνω. Ίσως όμως τελικά έρθει αργότερα η υποστήριξη για το PlayStation 4 Pro. Ένα είναι όμως βέβαιο, το The Outer Wolds θα προσφέρει άπλετο και ουσιαστικό Role-Playing.

Εσάς όμως σας νοιάζει; Πόσο πολύ; Το Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου σε PC, PlayStation 4, Xbox One ενώ θα έρθει και στο Nintendo Switch κάποια στιγμή αργότερα. Συμπεριλαμβάνεται και στο Xbox Game Pass.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή

More Stories
[Φήμες]: Αυτά είναι τα specs του Honor Note 10