Το Red Dead Redemption 2 έρχεται τελικά και σε PC;

Η Rockstar έμεινε τελευταία “εκτός ραντάρ” και έλαμψε η απουσία του Red Dead Redemption 2 από την πρόσφατη E3. Επίσης ένα ερώτημα που μας απασχολούσε σχετικά με το Red Dead Redemption 2 ήταν εάν τελικά θα κυκλοφορήσει και σε PC.

Ευτυχώς όμως για εμάς, ένας developer αποκάλυψε κατά λάθος(;) την επικείμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PC μέσω του LinkedIn.

O developer που θα μείνει ανώνυμος, αναφέρεται ότι έχει δουλέψει στα GTA V και L.A. Noire ως προγραμματιστής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την σελίδα του στο LinkedIn που αποκαλύπτει την κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 και στο PC εκτός από PS4 και Xbox One.

Παρόλα αυτά, κάθε τέτοια αναφορά που δεν συνάδει με επίσημη ανακοίνωση της Rockstar τη λαμβάνουμε ως πιθανότητα παρά βεβαιότητα.

Τελικά τι πιστεύετε, θα έρθει το Red Dead Redemption 2 σε PC;

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

  1. Ήταν περιττή η εμφάνιση του RDR2 στη φετινή E3 και αυτό γιατί θα μιλήσουν τα νούμερα απο μόνα τους την ημέρα κυκλοφορίας του τίτλου. Όσο για το αν κυκλοφορήσει σε PC, είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνει αυτό, το θεωρώ μέγα σφάλμα σε περίπτωση που δεν γίνει, θα είναι μία κίνηση χωρίς λογική και αδικαιολόγητη για μια Rockstar. Να μην αναφέρω τις αντιδράσεις απο τα pc master race communities…

More Stories
Η ημερομηνία διεξαγωγής των Game Awards 2019