Το “Erebus” που “βρέθηκε” στην Unreal Engine 4 ίσως είναι το νέο PlayStation 5 (Φήμη)

Ψάχνοντας τις πλατφόρμες που υποστηρίζει η μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 μπορεί κάποιος να δει ότι η συγκεκριμένη λίστα είναι εμπλουτισμένη. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης του Resetera που βρήκε αυτό το εύρημα αναφέρει ότι υπάρχουν αρκετά πραγματάκια που δείχνουν ότι ίσως το “Erebus” είναι το PlayStation 5.

Δίνοντας λοιπόν την εντολή για να παρατηρήσει τις υποστηριζόμενες συσκευές αντίκρισε αυτό:

Όπως βλέπουμε το “Erebus” είναι νέα προσθήκη και σαν να μην έφτανε αυτό, στην επόμενη εικόνα το βλέπουμε να φιγουράρει δίπλα στο Xbox One και το PS4.

Για να σας εξηγήσω λίγο, η παραπάνω εικόνα εμφανίζεται στον πηγαίο κώδικα της Unreal Engine 4 όταν ψάχνουμε για crossplay σε ένα παιχνίδι. Οπότε ίσως μας δίνουν άθελα τους και άλλο στοιχείο, ότι πιθανότατα το “Erebus” θα έχει crossplay με τις τωρινές κονσόλες. Επίσης, το γεγονός ότι το “Erebus” εμφανίζεται στην λίστα “bPS4SeenOtherConsole” πιθανότατα σημαίνει ότι πρόκειται για κονσόλα.

Με επιπλέον αναζήτηση του χρήστη στο Wikipedia ανακάλυψε ότι το όνομα “Erebus” αναφέρεται στην προσωποίηση του σκότους και στον θεό Έρεβο της ελληνικής μυθολογίας, ο οποίος είναι ο 5ος θεός που γεννήθηκε από το Χάος. Το νούμερο 5 στην όλη ιστορία χτύπησε πολύ στο μάτι τόσο του χρήστη όσο και στο δικό μας.

Να θυμηθούμε ότι η Sony έχει την τάση να ονομάζει τις κονσόλες ή τα περιφερειακά της πριν την κυκλοφορία με ελληνικά ονόματα. Το PlayStation 4 λεγόταν Orbis και το PlayStation VR λεγόταν Morpheus οπότε, δεν φαίνεται παράλογο να επιλέξουν ακόμη ένα ελληνικό όνομα για την νέα τους κονσόλα. Όπως και να ‘χει εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις φήμες που κυκλοφορούν και όπως πάντα να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρίας ελπίζοντας ότι δεν θα αργήσουν…

Πως σας φαίνονται οι φήμες που βγαίνουν στην επιφάνεια; Πιστεύετε ότι είμαστε κοντά στην ανακοίνωση του PlayStation 5; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Sea of Thieves