Το πρώτο trailer του Dune έφτασε

Και στο διάβα του παρασέρνει τα πάντα.

Το βιβλίο-έπος του Frank Herbert που ακούει στο όνομα DUNE θεωρείτε ένα από τα πιο δύσκολο – σχεδόν ακατόρθωτα projects το οποία έχει επιχειρήσει κανείς να φέρει στην μεγάλη οθόνη. Μάλιστα στους κύκλους του Hollywood (και όχι μόνο) έχει αποκτήσει το προσωνύμιο “The Unfilmable Book” και κατά ένα μεγάλο βαθμό είναι αλήθεια.

Το μακρινό 1984 το επιχείρησε πρώτος ο David Lynch με ρηχά, σχεδόν επώδυνα αποτελέσματα. Δυστυχώς πολλοί το έθαψαν στη λήθη, κάπου, κάτω από τους αμμόλοφους του Αρράκις. Απόπειρα έκανε επίσης και ο Alejandro Jodorowski να το φέρει στην ασημένια οθόνη, αλλά το όλο εγχείρημα κόλλησε στα σοκάκια των παραγωγών.

Μετά από 20+ χρόνια την σκυτάλη παραλαμβάνει ο (μέχρι στιγμής) αλάνθαστος Denis Villeneuve, όπου στο ενεργητικό του μετράει τα εξαιρετικά Prisoners και Arrival αλλά και το εγκληματικά υποτιμημένο Blade Runner 2049, όμως ακόμα κι έτσι το DUNE, εξαιτίας της δαιδαλώδης πλοκής του, παραμένει ένα από τα δυσκολότερα projects που θα μπορούσε με σχετική ευκολία να ρίξει κάτω ακόμα και τον “φορτσάτο” Villeneuve.

Έτσι οι προσμονές μας έπλεαν σε πελάγοι αμφιβολίας… μέχρι τώρα!

Απολαύστε.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
iPhone 8: Πληροφορίες για την τιμή, την χωρητικότητα και την ανακοίνωσή του