Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019, σύμφωνα με Ιαπωνική εταιρία (Φήμη)

Η συζήτηση γύρω από την κυκλοφορία του PlayStation 5 έχει ανοίξει για τα καλά με διάφορους insiders και δημοσιογράφους να δίνουν πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας δεξιά και αριστερά.

Έτσι και σήμερα έρχεται ο κύριος Hideki Yasuda, αναλυτής της πασίγνωστης (όπως λένε) Ace Economic Research Institute στην Ιαπωνία, να κάνει την δική του πρόβλεψη βασιζόμενος πάνω στην οικονομική ανάπτυξη της Sony. Σύμφωνα με τον Yasuda λοιπόν, το PlayStation 5 πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων στα τέλη του 2019. Λέμε πολύ πιθανόν γιατί ο αναλυτής συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή η ημερομηνία είναι πολύ εύκολο να χαθεί καθώς τα διάφορα “κομμάτια” του νέου PlayStation μπορεί να είναι σε έλλειψη.

Μια επίσης ενδιαφέρουσα παρατήρηση του αναλυτή είναι ότι οι κονσόλες κερδίζουν πλέον πολύ μεγάλο revenue από τα microtransactions που βρίσκονται σε εμπορικές επιτυχίες όπως το Fortnite. Αυτό δείχνει ότι η βιομηχανία αρχίζει να “ζει” από τέτοιου είδους παιχνίδια κάτι που κάθε άλλο παρά θετικό είναι για εμάς τους gamers.

Η άποψη μας:

Όπως πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις φήμες. Προσωπικά πιστεύω ότι το PlayStation 5 θα κάνει την εμφανισή του στο τέλος του 2020. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Sony δεν βιάζεται να αλλάξει κονσόλα και να αφήσει πίσω της το υπερ-επιτυχημένο PlayStation 4. Μένει να δούμε αν στην φετινή PSX θα αποφασίσει να μας δώσει ένα ελάχιστο teaser από το μέλλον.

Πότε πιστεύετε ότι θα βγει το PlayStation 5; Δεν είναι πολύ αισιόδοξο το 2019; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Η Clementine επιστρέφει πιο ώριμη στην τρίτη σεζόν του The Walking Dead