Το Galaxy Note9 Pure White θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και πραγματικά, αν είστε λάτρεις της τεχνολογίας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την -κατά πολλούς- ωραιότερη περίοδο του χρόνου από ένα ολόλευκο (για να το συνδυάσετε και με τους χιονισμένους μήνες) smartphone.
Αυτό, μάλλον, σκέφτηκε και η Samsung η οποία θα διαθέσει σε λίγες ημέρες προς πώληση μία νέα έκδοση του  Galaxy Note9 σε Pure White χρώμα.

Παρόλο που οι φήμες και οι διαρροές μέχρι τώρα έρχονται από διάφορες πηγές με την πιο σοβαρή να είναι του γνωστού leakster, Evan Blass, και δεν επιβεβαιώνονται, σήμερα πηγές από την Κίνα ισχυρίζονται ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει τη συσκευή στην Ταϊβάν στις 23 Νοεμβρίου.

Το Galaxy Note9 Pure White θα είναι τελείως λευκό πίσω. Μέχρι και το αλουμίνιο περιμετρικά στο σασί θα είναι λευκό και, φυσικά, θα συνοδεύεται από άσπρο S-Pen! Αυτό θα είναι το έκτο επίσημο χρώμα που ανακοινώνεται για το Note9 μετά τα Metallic Copper, Lavender Purple, Ocean Blue και το κλασικό Midnight Black. Αργότερα το Cloud Silver χρώμα θα παρουσιαστεί αποκλειστικά για την αγορά των Η.Π.Α.

Όπως όλα δείχνουν, η τιμή της λευκής έκδοσης θα κοστίζει το ίδιο με τα υπόλοιπα χρώματα και προς το παρόν δεν ξέρουμε αν θα τη δούμε εκτός της αγοράς της Ταϊβάν.

 

More Stories
Η Marvel Studios δίνει ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις επερχόμενες ταινίες της