Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Το Exoprimal τέλος για την Capcom

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου κυκλοφορίας

Η προσπάθεια της Capcom στο να φέρει ξανά την μαγεία του Dino Crisis στο προσκήνιο φτάνει στο τέλος της. Μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Exoprimal, η Capcom σταματάει την υποστήριξη του τίτλου.

Σήμερα, η Capcom ανακοίνωσε ότι η 4η σεζόν περιεχομένου θα είναι και η τελευταία για το Exoprimal. Μόλις τελειώσει η 4η σεζόν το παιχνίδι θα επιστρέψει στην 1η του σεζόν. Στη συνέχεια αυτό που θα γίνει είναι η επανάληψη του ίδιου περιεχομένου σε κύκλο χωρίς κάποια νέα προσθήκη.

Η Capcom ήλπιζε ότι το Exoprimal θα γίνει το επόμενο μεγάλο live service παιχνίδι της. Όμως όπως αποδείχτηκε και από τις πωλήσεις καθώς και από τον αριθμό των παικτών του δεν το κατάφερε αυτό. Παρά την  ανακοίνωση ότι το παιχνίδι έχει ένα εκατομμύριο παίκτες το παιχνίδι στην τελική δεν ήταν κερδοφόρο για την εταιρία.

Όλα τα modes του παιχνιδιού θα μείνουν ενεργά. Έτσι δεν υπάρχει η ανησυχία ότι κάποιο από αυτά δεν θα είναι playable. Επίσης αν σε κάποιο mode δεν βρίσκετε συμπαίκτες μην ανησυχείτε, οι επιπλέον θέσεις θα καλυφθούν από bots.

Το Exoprimal κυκλοφόρησε στις 14 Ιουλίου του 2023 και μάλιστα ήταν διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass. Δεν υπάρχει ως τώρα κάποια ανακοίνωση ότι θα έρθει και στο Playstation Plus, κάτι που θα το βοηθούσε να αυξήσει τον αριθμό παικτών του.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!