Το επόμενο update του Star Wars Battlefront II φέρνει τα Droidekas

Και ένας ακόμη πλανήτης/χάρτης αναμένεται μέσα στη χρονιά

Το Star Wars Battlefront II πρόκειται να λάβει νέο δωρεάν update εντός του μήνα, το οποίο θα προσθέσει τα δημοφιλή και δολοφονικά Droidekas στο παιχνίδι.

Με το “Where Are Those Droidekas?” update, η DICE θα συστήσει τα special units των CIS στους παίκτες, κατόπιν μεγάλης ζήτησης από την πλευρά των παικτών. Στην περυσινή έκθεση EA Play, η DICE ανακοίνωσε μια στροφή προς την εποχή των Clone Wars, κι έκτοτε έχει προσθέσει δωρεάν τον χάρτη Geonosis και 4 ήρωες (Count Dooku, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker και General Grievous), αλλά και πολλά skins για τους Clonetroopers.

Συνεχίζοντας, μέσω της ανακοίνωσής της για το update, μαθαίνουμε πως πέραν των Droidekas, θα προστεθεί ένα νέο άρμα για την πλευρά της Galactic Republic. Το TX-130 θα κάνει την εμφάνισή του ως νέο όχημα, και επιπλέον, ο χάρτης Naboo θα γίνει διαθέσιμος για παιχνίδι στο Capital Supremacy mode — ένα εξαιρετικό, επίσης δωρεάν, mode που προστέθηκε τους περασμένους μήνες και προσφέρει πιο δυναμικές μάχες που μεταφέρονται από το έδαφος στο διάστημα και πίσω.

Τέλος, ένα νέο skin για τον Anakin Skywalker, ονόματι General Skywalker, θα προστεθεί επίσης στο παιχνίδι και βασίζεται στην εμφάνισή του στη σειρά Star Wars The Clone Wars, καθώς και νέα skins για τους Clonetroopers βασισμένα στις 212th Attack Battalion και 41st Elite Corps. Το update αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One και PC στις 26 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως, παρότι δεν θα περιλαμβάνεται στο update, ο πλανήτης Felucia ετοιμάζεται για κυκλοφορία μέσα στο 2019 και θα είναι φτιαγμένος για το Capital Supremacy mode. Ο δημοφιλής, γεμάτος βλάστηση πλανήτης έκανε την εμφάνισή του στην ταινία Star Wars Episode III: Revenge of the Sith.

Όλα τα παραπάνω θα είναι δωρεάν μέσω του update, όμως όσον αφορά τα skins, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να τα αποκτήσουν μέσω credits που κερδίζουν παίζοντας το παιχνίδι ή μέσω Crystals που διατίθενται για αγορά με πραγματικά χρήματα — τα skins δεν περιλαμβάνονται σε loot boxes, κι αντ’ αυτού αγοράζονται με το τεμάχιο. Αυτό συνέβη μετά από πολλούς αγώνες, και αφότου η EA δέχτηκε πολύ σκληρή κριτική από τύπο και gamers, αλλά κυρίως, πίεση από την Disney για να αλλάξει τις απαράδεκτες πρακτικές της αναφορικά με τα loot boxes. Έκτοτε, το παιχνίδι μεταμορφώθηκε σε ένα αξιόλογο shooter και το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι Star Wars της γενιάς — όμως με το Star Wars: Jedi Fallen Order στον ορίζονται, που θα αποκαλυφθεί σήμερα, τα πράγματα ίσως αλλάξουν.

Η σημερινή παρουσίαση της EA, η έκθεση EA Play στο Los Angeles, θα διεξαχθεί στις 19.15.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
The Surge – Νέο gameplay video διάρκειας 14 λεπτών