Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight

Το Batman: Arkham Knight παίρνει δωρεάν δυνατή αναβάθμιση

Είναι λόγος για να επιστρέψουμε;

Το Batman: Arkham Knight λαμβάνει τον επόμενο μήνα δωρεάν αναβάθμιση με το κοστούμι που φορούσε ο Robert Pattinson στην περσινή ταινία The Batman. Φτάνοντας στις 15 Δεκεμβρίου 2023, το κοστούμι θα είναι διαθέσιμο πρώτα στη νέα έκδοση Nintendo Switch του Batman: Arkham Trilogy αλλά στη συνέχεια θα προσφέρεται ως δωρεάν λήψη και στους παίκτες των υπόλοιπων κονσολών όπως στο PS4 και στο PS5, μέσω backwards compatibility το δεύτερο.

Η προσθήκη του κοστουμιού The Batman αυξάνει τον αριθμό των διαφορετικών κοστουμιών στο Batman Knight στα 24, αν και ορισμένοι παίκτες PC είχαν ήδη πρόσβαση σε αυτό το τελευταίο μέσω μιας ενημέρωσης που έλαβε η έκδοση του παιχνιδιού στο Epic Games Store.

Το Batman: Arkham Knight κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015 (δείτε το Review μας εδώ) και ολοκλήρωσε την τριλογία Batman: Arkham. Οκτώ ολόκληρα χρόνια αργότερα, η Rocksteady ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο παιχνίδι, το Suicide Squad: Kill the Justice League που έχει διχάσει προς το παρόν το κοινό.

Είναι η προσθήκη του κοστουμιού του Pattinson λόγος να επιστρέψετε στο Arkham Knight; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!