Νέες φήμες για τρία διαφορετικά μοντέλα Xbox από την Microsoft στη νέα γενιά

Με μεγάλο μπαμ φαίνεται θα κλείσουμε το 2018, καθώς νέες πληροφορίες θέλουν την Microsoft να φέρει στην αγορά συνολικά τρία μοντέλα Xbox, κοντά στο τέλος του 2020 : ένα για streaming, ένα βασικό που θα αντικαταστήσει το One S και ένα ισχυρότερο/αντικαταστάτη για το One X.

Συγκεκριμένα, πηγές του windowscentral έχουν δώσει και τις κωδικές ονομασίες των κονσολών. Το βασικό μοντέλο του επόμενου Xbox (που αντικαταστεί το One S) φέρει την ονομασία Lockhart και κυμένεται στα επίπεδα απόδοσης του One X, πολύ πιθανό με νεώτερη αρχιτεκτονική επεξεργαστή και παρόμοια κάρτα γραφικών.

Το δυνατότερο μοντέλο από την άλλη (που αντικαταστεί το One X) φέρει την ονομασία Anaconda, θα είναι ακριβότερο και πολύ δυνατότερο, ενώ υπάρχει αναφορά για χρήση SSD για καλύτερα loading times. Αξίζει να αναφέρουμε πως το Xbox Anaconda φαίνεται να χρησιμοποιείται και ως DevKit. Λεπτομέριες για το Streaming μοντέλο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τέλος, άλλες πηγές αναφέρουν την ύπαρξη ενός Game Core λειτουργικού συστήματος, που θα είναι backwards compatible με όλα τα παιχνίδια του Xbox One και Xbox 360. Πολύ ενδιαφέρον νέα και εξελίξεις, που ενισχύονται από τα λόγια του Phil Spencer στην E3 2018 όταν ανακοίνωσε τις επόμενες Xbox κονσόλες.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Όλα τα μαχαιρώνει στο Nioh