Τα σχέδια της The Coalition για DLC maps στο Gears of War 4

Η τρέχουσα περίοδο είναι αρκετά αγχωτική για την The Coalition. Ενώ προσπαθούνε να διορθώσουνε την Windows έκδοση του Gears of War: Ultimate Edition (συγκεκριμένα αναμένεται ακόμη το patch για υπσοτήριξη πολλαπλών καρτών γραφικών), έχουνε να τρέξουνε και την beta του επερχόμενου Gears of War 4 στο Xbox One.

Αξιοσημείωτη είναι η αποκάλυψη των σχεδίων της ομάδας για τους επερχόμενους multiplayer χάρτες σε μορφή DLC. Ο τίτλος θα έχει δέκα διαθέσιμους χάρτες οταν κυκλοφορήσει, και το studio σκοπεύει να προσφέρει δύο χάρτες κάθε μήνα, οι οποίοι είτε θα είναι καινούργιοι είτε βασισμένοι στα παλαιότερα μέρη της σειράς. Οι χάρτες θα παρέχονται δωρεάν, αλλά όποιος επιθυμεί να τρέξει το δικό του private match, θα πρέπει να το αγοράσει. Υπόψην, πως μόνο ο host πρέπει να τον έχει αγορασμένο και όχι όλα τα άτομα που θα παίξουνε στον αγώνα.

Gears-of-War-4

Σε συνέντευξή του με το mcvuk, ο Rod Fergusson εξήγησε γιατί έκαναν κάτι τέτοιο :
Το κάναμε για να μην ταξινομήσουμε το κοινό μας. Ένα απο τα πράγματα που αντιπαθώ στο Gears3, είναι οτι υπάρχει μία playlist για άτομα που έχουνε όλα τα DLC, μία για αυτούς που δεν έχουνε κανένα DLC και μία για όσους έχουνε μερικά DLC. Τους ξεχωρίζεις και δεν μπορούνε να παίξουνε όλοι αναμεταξύ τους. Με το Xbox One, προωθούμε το περιεχόμενο σε όλους και έτσι όλοι μπορούνε να παίξουνε με όλους.

Επίσης ανέφερε πως θέλουνε να τα πάνε καλά στα eSports, αλλά οτι πρέπει να αποδείξουνε οτι αξίζουν να βρίσκονται εκεί, και οτι τα DLC θα παίξουνε σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του τίτλου στα eSports.

Υπενθυμίζουμε πως την επόμενη εβδομάδα η beta του τίτλου θα είναι ανοικτή σε όλους τους Gold συνδρομητές, απο 25 Απριλίου εώς 1η Μαΐου, και πως ο τίτλος θα κυκλοφορήσει 11 Οκτωβρίου αποκλειστικά για Xbox One, με μια φημολογούμενη PC έκδοση να κυκλοφορεί παράλληλα ή μετά την κυκλοφορία στην κονσόλα της εταιρίας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

More Stories
Βγήκε το Software Update 6.0 στο PS4, ξεκινήστε το κατέβασμα!