Τα 5 πιο αναμενόμενα exclusives του PlayStation 4

Το 2015 δεν ήταν και η πιο δυνατή χρονιά για τα exclusive games του PS4. Εκτός από το Bloodborne και το Until Dawn, κακά τα ψέματα δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιόλογο από την Sony.

Οι πέντε τίτλοι παρακάτω έχουν την δυναμική να κάνουν τεράστιες επιτυχίες. Όλα τα παιχνίδια που θα δείτε στο παρόν άρθρο είναι PS4 exclusive, πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσουν νέα ώθηση στην κονσόλα.

Detroit: Become Human

22529415591_ce781f4c3e_o

Ανακοινώθηκε πρώτη φορά κατά την διάρκεια του Paris Games Week. Διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου τα ανδροειδή ζουν ανάμεσα μας. Το παιχνίδι θα εμβαθύνει σε υπαρξιακά κυρίως θέματα. Το Detroit: Become Human φαίνεται πως θα είναι πολύ όμορφο και από όσο ξέρουμε θα δοθεί βάθος στην αφήγηση. Ελπίζουμε ο David Cage και η Quantic Dream να φτιάξουν κάτι καλό. Αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει επίσημη κυκλοφορία για τον τίτλο. Πιθανός να το δούμε μέσα στο 2017 ή αργά το 2016.

Final Fantasy 7 Remake

final-fantasy-7-remake-screenshot-2

Το Final Fantasy 7 Remake, ίσως να κυκλοφορήσει για για άλλες πλατφόρμες κάποια στιγμή αλλά για την ώρα θεωρείται PS4 exclusive. Αυτό είναι καλό για την Sony γιατί υπάρχει ήδη πολύ μεγάλο hype για τον τίτλο. Μερικοί έχουν εκφράσει ανησυχίες για το νέο battle system και το episodic nature του τίτλου. Ο Tetsuya Nomura, game director του remake αυτού και η ομάδα του η Square Enix, είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν ένα υπέροχο παιχνίδι. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου αλλά οι πιο αισιόδοξοι λένε πως θα κυκλοφορήσει το 2016.

Horizon: Zero Dawn

Horizon_Zero_Dawn_1920x1080

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάνεις πως οι άνθρωποι πίσω από το Killzone, θα δημιουργήσουν κάτι τόσο έντονο και όμορφο όσο το Horizon: Zero Dawn. Ο χαρακτήρας μας θα είναι γένους θηλυκού και θα έχει third-person gameplay. Ανακοινώθηκε στην E3 του 2015 και έχει τις δυνατότητες για να κάνει τεράστια επιτυχία, βάση των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

The Last Guardian

a77a4d290fab1a0e9927f179100dfca1b8afc3d6.jpg__0x1500_q85

Το The Last Guardian ήταν υπό ανάπτυξη για πολύ καιρό σαν PS3 exclusive. Στην E3 του 2015 έκανε ξανά την εμφάνιση του και η Sony ανακοίνωσε πως το PS3 παιχνίδι, τελικά αναπτύσσεται για PS4. Όσοι βλέπαμε live την E3 πάθαμε κυριολεκτικά ‘πλάκα’ από το απίστευτα όμορφο gameplay, τα ατμοσφαιρικά γραφικά και γενικότερα από την όλη δουλειά που έχει γίνει στον τίτλο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί για το 2016. Είναι ο τίτλος που προσωπικά περιμένω περισσότερο από τους άλλους.

Uncharted 4: A Thief’s End

uncharted-4-a-thiefs-end-23-background-wallpaper

Αυτό θα είναι και το τελευταίο Uncharted παιχνίδι. Θα δίνει ένα τέλος στις περιπέτειες του Nathan Drake και των συντρόφων του. Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής ο τίτλος δείχνει εντυπωσιακός και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα τελειώσει η ιστορία. Προσωπικά ελπίζω, να έχει καλό τέλος για τον Nathan Drake. Ο τίτλος έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου.

Εκτός αυτών και άλλα παιχνίδια όπως τα Street Fighter V (Έχει ήδη κυκλοφορήσει), Ratchet & Clank, No Man’s Sky, Let it Die, The Tomorrow Children, What Remains of Edith Finch, Hellblade, Rime, Dragon Quest Builders (Έχει ήδη κυκλοφορήσει) και το Wild, θα κυκλοφορήσουν/Κυκλοφορούν μόνο για το Playstation 4 μέσα στο 2016 (Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν), πράγμα που κάνει το 2016 μια πολύ δυνατή χρονιά για την κονσόλα της Sony.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Titanfall 2