Συνεργασία XBOX One-Παναθηναϊκού

Τέτοιες συνεργασίες είναι που με τρελαίνουν εμένα. Όντας από μικρό παιδί φανατικός Παναθηναϊκός, μόνο χαρά μπορεί να μου προσφέρει η συνεργασία της αγαπημένης μου ομάδας με την Microsoft για την δημιουργία ενός νέου bundle του XBOX One.

Πιο συγκεκριμένα, το bundle περιλαμβάνει ένα XBOX One 500GB με το σήμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού κολλημένο επάνω του και με το “Panathinaikos BC” να είναι γραμμένο αριστερά από το logo της κονσόλας. Μαζί φυσικά με το bundle, όπως το έκανα ήδη φανερό από το BC ( Basketball Club) θα είναι και το NBA 2K16, ο βασιλιάς των μπασκετικών παιχνιδιών πάει μαζί με τον βασιλιά των ευρωπαϊκών ( το ξέρω ότι δεν είναι τώρα, αλλά αφήστε με να ζω το όνειρο)

Το bundle αυτό πωλείται αποκλειστικά από το PAO Shop στην τιμή των 469 ευρώ, ενώ όσοι αποκτήσουν το πακέτο πριν από τις 22 Οκτωβρίου, θα τους περιμένει μια μικρή έκπληξη, αφού το bundle θα είναι υπογεγραμμένο από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Εσάς ποια είναι η άποψή σας για το ολοκαίνουργιο bundle και την συνεργασία PAO-Microsoft;

xbox-one-panathinaikos-bundle(2)

xbox-one-panathinaikos-bundle(3)

xbox-one-panathinaikos-bundle

More Stories
Η Sony ξεκινά την υποστήριξη Cross-Play δειλά δειλά με το Fortnite