Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»

Η Apple απορρίπτει εφαρμογή ως άκρως επικίνδυνη

send-me-to-heaven-top

Η εν λόγω εφαρμογή ονομάζεται S.M.T.H  (Send me to Heaven) από την Carrot Pop η οποία δεν πήρε την έγκριση της Apple καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκαλέσει ζημιά στο iPhone  κατά την χρήση της.

Πως επιτυγχάνεται αυτό ακριβώς;

Η εφαρμογή προκαλεί τον χρήστη να ρίξει όσο πιο ψηλά τολμά την συσκευή, η οποία χρησιμοποιώντας έναν ειδικό σένσορα  του iPhone, εντοπίζει το ύψος το οποίο έφτασε το iPhone  και έπειτα εάν επιθυμεί ο χρήστης το κάνει share  στους φίλους του.   

Η ανωτέρω εφαρμογή ωστόσο είναι διαθέσιμη στο Play store για τους κατόχους Android συσκευών όπου με τη χρήση της μπορεί να επέλθουν σημαντικές ζημιές αφού ο κίνδυνος να σας πέσει από τα χέρια το κινητό είναι τεράστιος, αλλά το ενδιαφέρον εντοπίζεται στην διαφορετική προσέγγιση στο θέμα ελέγχου των δύο λογισμικών.

Με αυτό τον τρόπο πάβτως η Apple θέλει να προστατέψει τους κατόχους των συσκευώ της από μία εντελώς παράλογη συμπεριφορά σεβόμενη το κάθε δημιούργημα της αλλά και του κατόχους των συσκευών της οι οποίο ξόδεψαν ένα αρκετά σημαντικό ποσό για την απόκτηση τους.

 send-me-to-heaven2

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!