Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Ώρα ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ και ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ Μεγάλων Παιχνιδιών | Game Recap #156»

Ρώτησε κανείς τους «κλέφτες» του Sea of Thieves αν θέλουν να μετακομίσουν;

Τίποτα δεν είναι επίσημο

Σύμφωνα με φήμες, ίσως να δούμε στο μέλλον το Sea of Thieves στη κονσόλα του PlayStation.

Σύμφωνα με τον Stephen Totilo, δημοσιογράφο του Gamefile, η Microsoft, φέρεται να θέλει να δώσει το Sea of Thieves στον μεγάλο ανταγωνιστή της. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ούτε κάποιο timeline, ούτε καν αν θα το δούμε στο PlayStation 5 ή PlayStation 4.

Μέσα στα 5 χρόνια κυκλοφορίας του, ο τίτλος έχει τους δικούς του οπαδούς, οι οποίοι απολαμβάνουν το παιχνίδι το οποίο δέχετε συνεχώς Updates στο επίπεδο του Halo και του Gears of War. Να υπενθυμίσουμε ότι η υποστήριξη του παιχνιδιού είναι τέτοια, όπου τον Ιούλιο του 2023 η εταιρεία έδωσε στο κοινό ένα εντελώς δωρέαν expansion.

Ο λόγος για το Legend of Monkey Island, το οποίο συνδεόταν με το franchise του Monkey Island. Πριν από αυτό το Δεκέμβριο, η εταιρεία λάνσαρε κάποιους single player servers, έτσι ώστε να δώσει τη δυνατότητα να μάθουν το παιχνίδι καλύτερα οι παίκτες πριν μπουν στο «βίαιο» κόσμο του PVP.

Σύμφωνα λοιπόν και με το Insider Gaming, Microsoft και Sony θα δώσουν μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Στο αν δηλαδή θα δούμε το Sea of Thieves στις κονσόλες της Sony.

Ποια η γνώμη σας για αυτή τη κίνηση;

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!