Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»

Razer Mechanical Switches για την απόλυτη gaming εμπειρία

Το νέο σύστημα της Razer με μηχανικούς διακόπτες υπόσχεται την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία, που πλησιάζει την τελειότητα.

razer-mech

Άσχετα με το παιχνίδι, το μεγαλύτερο όπλο κάθε PC gamer είναι το πληκτρολόγιο του. Για αυτό η Razer ανέπτυξε από το μηδέν έναν νέο μηχανικό διακόπτη φτιαγμένο αποκλειστικά και μόνο για gaming, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που ευνοούν την δακτυλογράφηση. Έτσι το 2010 η Razer δημιούργησε το BlackWidow, το πρώτο μηχανικό πληκτρολόγιο για gaming και τέσσερα χρόνια μετά έρχεται να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, εξοπλισμένο με το καινούριο σύστημα Razer Mechanical Switches. Το βελτιωμένο σύστημα διαθέτει ανανεωμένα σημεία ενεργοποίησης, μόλις 1.9 mm σε αντίθεση με το παλιό που έχει 2.2 mm, ενώ η απόσταση από το reset point βρίσκεται στα 0.4 mm σε σχέση με τα 0.7 mm του προηγούμενου. Αυτό σας χαρίζει ταχύτητα και ανταπόκριση χωρίς προηγούμενο, με αποτέλεσμα το double-tapping να γίνεται γρήγορα και χωρίς κόπο, ενώ δεν είναι απαραίτητο να τερματίζει το πλήκτρο.

Screenshot 2014-03-08 19.08.53

Η Razer δίνει δύο διαφορετικές εκδόσεις, πράσινο και πορτοκαλί. Το πρώτο διαθέτει ικανοποιητικό ήχο, σχεδόν απολαυστικό και βάρος ενεργοποίησης τα 50g, ενώ το δεύτερο είναι σιωπηλό, ιδανικό για μεταμεσονύχτιο gaming, στα 45g. Ακόμα, ως γνωστόν τα gaming πληκτρολόγια περνούν τις χειρότερες κακουχίες, γι’ αυτό η Razer βελτίωσε και την διαδικασία παραγωγής ώστε έχουν σχεδόν μηδαμινή ανοχή και αυξημένη αντοχή, μέχρι και 60 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις του κάθε πλήκτρου σε σύγκριση με τις 50 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις του παλιού τύπου.

Screenshot 2014-03-08 19.09.16

Για να εξακριβωθεί η αντοχή τους, η Razer έδωσε στους κορυφαίους eSports αθλητές να δοκιμάσουν το νέο σύστημα, αποσπώντας θετικά σχόλια και αντιδράσεις. Ο Razer Mechanical Switch είναι διαθέσιμος για όσους ψάχνουν την υψηλότατη ποιότητα gaming σε τρία πληκτρολόγια, Razer BlackWidowRazer BlackWidow Ultimate και Razer BlackWidow Tournament Edition.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!