Οι πρώτες λεπτομέρειες για το remake του Final Fantasy VII

Ανάμεσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που έλαβαν χώρα την πρώτη ήμερα της PlayStation Experience 2015 (Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την πρώτη ήμερα, μπορούν να την δουν εδώ σε επανάληψη), είχαμε και αυτή της ανακοίνωσης του remake του Final Fantasy VII.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα αλλά οι devs, θέλουν να μας δείξουν την δουλειά που έχει γίνει στον τεχνικό τομέα και κυρίως στο gameplay. Η πλοκή θα διαδραματιστει στην Midgar. Εκεί υπάρχουν πολλές σκηνές και περιοχές που θα είναι γνωστές στους λάτρεις του Final Fantasy franchise, οπως το διάσημο τρένο στο sector 7, τον mako reactor στο sector 1 και γενικότερα να περιπλανηθουν στην Midgar.

23177764389_27c9d52336_z

Από το trailer απορρέουν πολλές πληροφορίες, όπως φαίνεται το gameplay έχει αλλάξει, έχει δοθεί βαρύτητα στην δράση αλλά και στην ταχύτητα, η αίσθηση της οποίας είναι πιο πραγματική. Όσα βλέπουμε στο πρώτο αυτό trailer, ίσως να αλλάξουν μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού καθώς αποτελούν προϊόν work in progress, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν οι devs. Αξίζει να σημειωθεί πως η μουσική η οποία ακούγεται είναι από το γνωστό Opening — Bombing Mission, από Distant Worlds: music from Final Fantasy.

22917472824_baf1ae7ca9_z

Η κανονική έκδοση του Final Fantasy VII, όπως ανακοινώθηκε στην PlayStation Experience 2015, είναι ήδη διαθέσιμη στο Playstation Store και συνοδεύεται από μια λίστα από trophies για να συλλέξετε. Όποιος μάλιστα αγοράσει το παιχνίδι παίρνει και ένα custom theme για το μενού του Playstation.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα 

 

More Stories
Τα Red και Blue Crystal DualShock 4 σε νέα Trailers για τα μάτια σας μόνο