Πληροφορίες για τον ολοκαίνουργιο τίτλο Spider-Man για το PS4

Η ανακοίνωση του Spider-Man PS4 από την Ιnsomniac Games ήταν σίγουρα μία από τις εκπλήξεις της E3. Από τότε, βγαίνουν αμέτρητες φήμες και πληροφορίες για το παιχνίδι, ωστόσο εμείς αποφασίσαμε να συλλέξουμε αυτά τα οποία μάθαμε για αυτό και να σας τις παρουσιάσουμε.

Το Spider-Man είναι ένα open world action game και αποτελεί το πιο φιλόδοξο project που έχει αναλάβει ως τώρα η Insomniac Games. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 4 και δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με την ταινία. Θα αναλάβουμε τον ρόλο του Spider-Man και του Peter Parker, ενός πιο ώριμου ανθρώπου πλέον, που είναι σε μεγάλο βαθμό εξοικειωμένος με τις δυνάμεις που έχει πάρει και θα εξετάσουμε μάλιστα στο πως αυτό έχει επηρεάσει τον ίδιο σε ψυχολογικό βαθμό. Έχει γίνει αρκετό hint από τους developers του παιχνιδιού ότι θα μπορούμε να πραγματοποιούμε upgrades πάνω στις δυνάμεις και την στολή του “Ανθρώπου Αράχνη”, ωστόσο για αυτήν την φήμη, δεν έχουμε τίποτε επίσημο.

2560x1440-7798-the-amazing-spider-man-2-2014

Όπως σας προαναφέραμε, το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το Marvel cinematic universe καθώς και με την ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει, αλλά θα σέβεται την παράδοση και τον μύθο που έχει αφήσει πίσω του ο μυθικός αυτός ήρωας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Insomniac δεν θα πραγματοποιήσει κάποιες καινοτομίες, όπως με την ολοκαίνουργια στολή του Spidey. Το παιχνίδι θα “τρέχει” στην μηχανή που τρέχει και το Ratchet & Clank franchise, ενώ δεν θα έχουμε playable demo για αυτό, ούτε κάποια έκδοση για το PS Vita, που κάποιοι άκουσαν και έσπειραν ως φήμη. Νέα στοιχεία του gameplay, αλλά και την πιο ρεαλιστική Νέα Υόρκη, μπορούμε να δούμε στο trailer που είδαμε στην E3, το οποίο τρέχει σε PS4 hardware.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται πάνω από ένα χρόνο και φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Τσεκάρετε το trailer που είδαμε στην Ε3 και πείτε μας την άποψή σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα καθημερινά