Πληροφορίες για την δομή του Nintendo NX

Από τότε που μάθαμε ότι η Nintendo ετοιμάζει την επόμενη μεγάλη της κονσόλα, η οποία είναι το Nintendo NX, πολλές φήμες βγήκαν στην πραγματικότητα για το πως θα είναι η κονσόλα, τα specs της κ.ο.κ. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνουμε από το Eurogamer, αυτή είναι η πιθανή μορφή του NX.

Το Eurogamer, λοιπόν, μας πληροφορεί ότι το Nintendo NX θα αποτελεί μια portable handheld κονσόλα με δύο χειριστήρια, τα οποία μπορείτε να συνδέετε και να παίζετε ή να είναι ασύρματα. Όταν θα είστε εκτός σπιτιού, το NX θα χρησιμεύει ως μια handheld κονσόλα, ενώ σπίτι σας, μπορεί να συνδέεται με την τηλεόραση μέσω μιας βάσης, η οποία θα υπάρχει στο “μυαλό” του NX μέσα στην κονσόλα, για gaming στην “μεγάλη οθόνη”.

jpg

H Nintendo για τα παιχνίδια του NX θα χρησιμοποιήσει κλασσικά κασέτες σε μορφή “τσιπ”, των 32GB, όπως συνήθως προτείνει η ίδια εταιρεία, με τα ψηφιακά downloads να είναι διαθέσιμα, ενώ δεν έχει ακουστεί κάτι μέχρι στιγμής, ούτε φαίνεται πως θα ακούσουμε για backward compatibility στο NX. Η κονσόλα θα τρέχει σε ένα νέο λειτουργικό σύστημα και όχι απλώς σε Android, ενώ όπως σας είχαμε πει, το NX θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Tegra της Nvidia.

Πλέον, μετά την αποτυχία του Wii U, το μήνυμα της Nintendo θα είναι απλό: Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και εκτός του σπιτιού σας, χωρίς εμπόδια. Το NX θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017, όπως ξέρουμε και λογικά, σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις και πολλές αποκαλύψεις.

Εσάς πως σας φαίνεται το Nintendo NX; 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα