Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ των TGA 2023 και το νέο God of War Ragnarök: Valhalla | Game Recap #148»

Το Pinterest τώρα διαθέσιμο και στα Ελληνικά‏

Η γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης διαθέσιμη επιτέλους και στη γλώσσα μας.Pinterest-1

Το Pinterest, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτονται δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να αντλήσουν έμπνευση για πράγματα που αγαπούν, μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Από σήμερα, οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του Pinterest, καθώς και στις iOS και Android εφαρμογές του.

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες του Pinterest να εξερευνήσουν τα πράγματα που αγαπούν στη δική τους γλώσσα», δήλωσε ο Matt Crystal, Επικεφαλής Διεθνών Σχέσεων της εταιρίας. «Στην Ελλάδα το Pinterest έχει μια ενεργή κοινότητα pinning στις πιο δημοφιλής κατηγορίες μας, όπως στη μόδα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες, το φαγητό και τη διακόσμηση σπιτιού. Η μεταφρασμένη έκδοση είναι ένα πρώτο βήμα να βοηθήσουμε τους Pinners να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο».

 

Μια αυξανόμενη παγκόσμια κοινότητα

Τον τελευταίο χρόνο, το Pinterest κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 20 γλώσσες, ενώ αναμένονται περισσότερες μεταφράσεις μέσα στο 2014.

 

«Η παγκόσμια ανάπτυξη του Pinterest είναι για εμάς κορυφαία προτεραιότητα γιατί όσο περισσότεροι άνθρωποι εγγραφούν στο site, όλο και περισσότερα ενδιαφέροντα θα εκπροσωπούνται και συνεπώς θα βελτιώνονται οι υπηρεσίες μας προς τους Pinners», συμπλήρωσε ο Crystal.

 

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Pinterest για να δημιουργήσουν λίστες επιθυμιών, να σχεδιάσουν τη διακόσμηση του σπιτιού του, να εμπνευστούν για μέρη που θα επισκεφτούν, να ανακαλύψουν νέες συνταγές, και άλλα πολλά. Στο Pinterest οι χρήστες μπορούν να «ακολουθήσουν» άλλους Pinners με παρόμοια ενδιαφέροντα για να πάρουν δημιουργικές ιδέες για τις καθημερινές τους δραστηριότητες ή για πράγματα που ελπίζουν να κάνουν κάποια στιγμή στο μέλλον. Ως ένα παγκόσμιο εργαλείο ανακάλυψης, οι Pinners αποκτούν πρόσβαση σε μια ανεξάντλητη πηγή οπτικού περιεχομένου βασισμένη στις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο. Μπείτε να δοκιμάσετε κι εσείς το Pinterest στη διεύθυνση www.pinterest.com ή να κατεβάσετε τις iOS και Android εφαρμογές του.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!