Πέντε παιχνίδια του Nintendo Switch ιδανικά για το καλοκαίρι

Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πολλοί από εσάς κατα την διάρκεια των διακοπών σας θα θέλατε να έχετε ένα game που θα σας κρατήσει συντροφιά. Παρακάτω έχουμε 5 τίτλους με μεγάλη διάρκεια για το Nintendo Switch που ο καθένας έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Δεν έχει σημασία η σειρά που είναι γραμμένοι και ο καθένας είναι απολαυστικότατος με το δικό του τρόπο.

Πάμε να τους δούμε εν συντομία

Animal Crossing: New Horizons

To ιδανικό relaxation game, πας σε ένα τροπικό νησί να φτιάξεις μια νέα ζωή, και με την πάροδο του χρόνου μια πλήρως λειτουργική κοινωνία. Stardew valley on steroids είναι μια αρκετά ακριβής περιγραφή. Εάν το επιθυμεί κάποιος, γίνεται μέχει και μέρος της ζωής του. Αφού το In game time και progression αντιστοιχούν σε πραγματικό χρόνο. Από τα λίγα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις non stop μέχρι να βγει ο επόμενος τίτλος της σειράς.

Fire Emblem: Three Houses

Για τους ήδη fan της σειράς που δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη, είναι το επόμενο βήμα της σειράς, η φυσική της εξέλιξη θα έλεγε κανείς. Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί τρια είναι τα βασικά του elements, turn based rpg, δυνατή ιστορία και οι επιλογές σου έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο. Το δεύτερο παιχνίδι της λίστας που μπορείς να ασχοληθείς όλο το καλοκαίρι.

Octopath traveler

Μοντέρνο jRPG εμπνευσμένο από τα γραφικά των παλιότερων για μια γερή δόση νοσταλγίας. 8 ήρωες, 8 υπέροχες ιστορίες όσο «βαρύ» και να ακούγεται, είναι πάρα πολύ ευχάριστο το κάθε play through και τις 8 φορές!

Super Mario Maker 2

Τι να πω που δεν εξηγεί ο τίτλος από μόνος του?  120 levels από τη Nintendo και 1012,431 levels που μπορούν να δημιουργηθούν από το fan base. 1000 χρόνια να ζήσεις δεν παίζει να ξεμείνεις από level. Έχει δικιά του μονάδα μέτρησης, marioplex.

Xenoblade/Xenoblade 2

Αν δεν έχεις παίξει το original στο Wii ή το remake στο 3DS τότε επιβάλλεται να πιάσεις ένα από τα καλύτερα RPJs που φτιάχτηκαν ποτέ.  Ο μόνος λόγος που δεν λέω ΤΟ καλύτερο είναι επειδή δεν τα έχω παίξει όλα και είναι τεχνικά λάθος ο όρος, αλλά είναι σίγουρα το καλύτερο που έχω παίξει. Τα έχει όλα,  πλούσια και καλογραμμένη ιστορία, εξαιρετικά combat mechanics, ξεχωριστοί χαρακτήρες. Το μόνο παιχνίδι που βάζω πάνω από το Witcher 3. Αν το έχεις παίξει, πήγαινε κατευθείαν στο 2 δεν αγγίζει καν το πρώτο αλλά είναι ευχάριστο, έχει ωραία mechanics και έχει και την PYRA (θα με θυμηθείς όταν τη δεις στο παιχνίδι).  Επίσης είναι άσκοπο να ξαναπαίξεις το ίδιο παιχνίδι όταν έχεις τόσες επιλογές.

Τώρα όσοι αναρωτιέστε που είναι το Breath of the Wild, το Pokemon και το Mario Kart 8, δεν τα έβαλα γιατί είναι πολύ απλά τόσο συνυφασμένα με το Swith που δεν υπάρχει η πιθανότητα να μην τα ξέρει κάποιος.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Call of Duty: Advanced Warfare – Οι minimum απαιτήσεις του PC σας