Παρουσιάστηκε το Redmi Note 7 με 48MP κύρια κάμερα και τιμή να σου πέσει το σαγόνι!

To Redmi Note 7 είναι η πρώτη συσκευή που ανακοινώνεται από την Redmi, το ανεξάρτητο -πλέον- sub-brand της Xiaomi. Ο Lei Jun, ο CEO της Χiaomi, έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας εντυπωσιακής συσκευής. Και αν δεν εντυπωσιαστείτε τόσο από τα χαρακτηριστικά του αφού ουσιαστικά πρόκειται για ένα mid ranger, τότε σίγουρα η εταιρεία θα σας δώσει έναν βασικό λόγο να σας πέσει το σαγόνι και αυτό είναι η τιμή του!

Με περίπου 150 δολάρια (στην Κίνα) μπορεί κάποιος να αποκτήσει μία συσκευή με 48MP κύρια κάμερα με φακό ISOCELL Bright GM1 της Samsung, οθόνη LCD 6,3 ίντσες ανάλυσης Full HD+ και Snapdragon 660. Σύμφωνα με την εταιρεία, η αναλογία screen to body αγγίζει το 84% και σε αυτό βοηθάει το waterdrop notch που ενσωματώνει την μπροστινή κάμερα των 13MP. Πίσω εκτός από την κύρια κάμερα υπάρχει και ένας δεύτερος σένσορας στα 5MP για φωτογραφίες με βάθος και άλλες ΑΙ λειτουργίες.

Η μπαταρία του είναι στα 4000mAh και υποστηρίζει Quick Charge 4 της Qualcomm. Φορτίζει μέσω θύρας USB-C, έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος και δέχεται κάρτες μνήμης αν τα 32GB εσωτερικού χώρου του βασικού μοντέλου σας φαίνονται λίγα. Επιπλέον, εκτός από την έκδοση 3GB RAM με 32GB αποθηκευτικού χώρου, υπάρχουν και άλλες δύο, η 4/64GB, και η μεγαλύτερη 6/64GB.

Η συσκευή παρουσιάστηκε σε χρώμα Blue, Twilight Gold και Black με την τιμή του να είναι στα 150$ για την βασική έκδοση 3/32GB.  Η 4/64GB κοστίζει περίπου 178 δολάρια με την μεγαλύτερη έκδοση να κοστίζει περίπου 207 δολάρια! Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη με τις αποστολές να ξεκινούν στις 15 Ιανουαρίου.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Οι κονσόλες επόμενης γενιάς θα ανακοινωθούν σύντομα σύμφωνα με το Gamestop